Παναθηναϊκός: Η τελευταία προπόνηση στην Πέγεια (vid)

Παναθηναϊκός: Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, αλλά και απουσίες

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε ένα βίντεο με την τελευταία προπόνηση της ομάδας στη Κύπρο.

Οι Πράσινοι προπονήθηκαν σήμερα για τελευταία φορά, αύριο θα δώσουν το τελευταίο φιλικό του με αντίπαλο την Σαλαμίνα και την Πέμπτη θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Παναθηναϊκός: Το πλάνο της Πάφου για την πώληση του Βαλακάρι

Ο Όνι Βαλακάρι έλαμψε στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Πάφο στη Κύπρο με τον παίκτη να… γυαλίζει στους Πράσινους.

Ο Φιλανδός φορ αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πρότζεκτ για τους Κύπριους οι οποίοι έχουν ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2026 και θέλουν να το πουλήσουν με ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι η Πάφος απέρριψε χωρίς ιδιαίτερα σκέψη πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ βελγικού συλλόγου για την πώληση του κορυφαίου και πολυτιμότερου παίκτη της κι ενώ εκείνη την περίοδο το (παλιό) συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του.

Ακόμα, οι Κύπριοι δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα αφού πρόεδρος είναι ο ισχυρός Ρώσος επιχειρηματίας, Ρόμαν Ντουπόφ ο οποίος προσφέρει τη δυνατότητα στην κυπριακή ομάδα να μην κάνει…εκπτώσεις στα «θέλω» της για την πώληση του Βαλακάρι.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, όποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη ώστε να ικανοποιήσει την Πάφο και κυρίως τον πρόεδρο της.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News