Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που βελτίωσε ολόκληρη γραμμή!

Κακός στο ντέρμπι, αλλά μην πέσουμε να τον… φάμε

Ο Παναθηναϊκός αποσπά το χειροκρότημα με τον τρόπο που δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να μπει ανάμεσα στις γραμμές του και να κυκλοφορήσει άνετα μπάλα.

Η βελτίωση στην ανασταλτική λειτουργία είναι πασιφανής από το καλοκαίρι και μάλιστα σε φιλικά απέναντι σε κλαμπ τοπ πρωταθλημάτων.

Μετά από χρόνια το κλαμπ θυμήθηκε και πάλι την άμυνα χωρίς να πάρει μαζί στις βαλίτσες του το εύθραυστο προφίλ που κουβαλούσε τα τελευταία έτη και το ήθελε να δέχεται γκολ στην πρώτη επικίνδυνη κατεβασιά του αντιπάλου, γεγονός που πάγωνε τους πράσινους χωρίς να τους αφήνει περιθώρια αντίδρασης.

Σημαντική η συνεισφορά του Χόρντουρ Μάγκνουσον που όσο κι αν δεν ήταν καλός στο ντέρμπι και στο Αγρίνιο είναι ένα παιδί με ποιότητα, κάτι που το έβγαλε αμέσως στα αποδυτήρια.

Αγωνιστικός τύπος με υπομονή και καλά για στόπερ χτυπήματα μπάλας. Έχει γυρίσει δυνατός από κάμποσους τραυματισμούς σε νεαρή ηλικία, κάτι που δηλώνει σθένος. Προφανώς καλύτερη επιλογή από τον Φραν Βέλεθ.

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Θέλει τον Βέρμπιτς την Εθνικής

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς ολοκλήρωσε το πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ σε 12 αγώνες.

Ο Σλοβένος εξτρέμ δεν έχει καταφέρει να δείξει ακόμα το αληθινό του πρόσωπο καθώς οι τραυματισμοί και στην συνέχεια το άγχος δεν τον έχουν αφήσει να βγάλει την ποιότητα του στο γήπεδο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του πιστεύουν πως στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ ο Βέρμπιτς θα δείξει σαφώς πολύ πιο βελτιωμένο πρόσωπο και θα βοηθήσει το Τριφύλλι.

Οι Πράσινοι περιμένουν από τον Σλοβένο εμφανίσεις ανάλογες με αυτές που κάνει με την Εθνική ομάδα της χώρας του και συγκεκριμένα σαν αυτή που πραγματοποίησε με αντίπαλο την Ρουμανία.

Εκεί όπου μπορεί ο Σπόραρ να σκόραρε και ο Τσέριν να είχε ασίστ όμως ο Βέρμπιτς ξεχώρισε με την απόδοση του.

Ο εξτρέμ του Τριφυλλιού αγωνίστηκε ως αριστερός εξτρέμ και πολλές φορές σύγκλινε προς τα μέσα παίρνοντας πολλές προσπάθειες ενώ θα μπορούσε να έχει σκοράρει τουλάχιστον σε 2-3 φάσεις.

Τέλος, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είδαν το φιλικό ανάμεσα σε Σλοβενία και Ρουμανία και περιμένουν από τον Βέρμπιτς ανάλογες εμφανίσεις με την πράσινη φανέλα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News