Παναθηναϊκός: Η μεγάλη επιστροφή και οι απουσίες

Παναθηναϊκός: Δύο μεταγραφές... πιο κοντά στο πρωτάθλημα

Την τελευταία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας της Πάφου πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης ο Παναθηναϊκός.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησε τακτική και ανάπτυξη παιχνιδιού, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και εξάσκηση στα τελειώματα.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Τσέριν, προτού συνεχίσει με ατομικό. Ατομικό έκαναν οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης.

Όσον αφορά το τελευταίο φιλικό του Τριφυλλιού με την Σαλαμίνα την Τετάρτη, ο Μπαρτ Σένκεφελντ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ώστε να βρει ρυθμό μετά την επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Αντίθετα οι Τσέριν, Κουρμπέλης και Ιωαννίδης αναμένεται να προφυλαχθούν αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να ρισκάρει καθώς οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας βρίσκονται προ των πυλών.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μνηστήρες από Ελλάδα για πράσινο στόχο

Ο Όνι Βαλακάρι ξεχώρισε στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Πάφο με τους Πράσινους μάλιστα να ρωτάνε για τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το sdna, μπορεί ο Βαλακάρι να κυκλοφόρησε εσχάτως στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός της Πάφου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κι άλλων ελληνικών ομάδων.

Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι μία εξ αυτών ήταν έτοιμη να περάσει στο…παρασύνθημα και την τελευταία στιγμή πάτησε «φρένο», χωρίς ωστόσο να σημαίνει πως απέσυρε τις κεραίες της από τον 23χρονο ποδοσφαιριστή κι έναν εκ των κορυφαίων ξένων παικτών που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Έτσι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον ποια θα είναι η συνέχεια αυτής της υπόθεσης καθώς είναι πολύ πιθανό να έχουμε ελληνική κόντρα για τα μάτια του παίκτη της Πάφου η οποία σημειωτέον θέλει ένα ποσό άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ για να δώσει τον ποδοσφαιριστή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News