Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μνηστήρες από Ελλάδα για πράσινο στόχο

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μνηστήρες από Ελλάδα για πράσινο στόχο

Ο Όνι Βαλακάρι ξεχώρισε στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Πάφο με τους Πράσινους μάλιστα να ρωτάνε για τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το sdna, μπορεί ο Βαλακάρι να κυκλοφόρησε εσχάτως στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός της Πάφου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κι άλλων ελληνικών ομάδων.

Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι μία εξ αυτών ήταν έτοιμη να περάσει στο…παρασύνθημα και την τελευταία στιγμή πάτησε «φρένο», χωρίς ωστόσο να σημαίνει πως απέσυρε τις κεραίες της από τον 23χρονο ποδοσφαιριστή κι έναν εκ των κορυφαίων ξένων παικτών που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Έτσι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον ποια θα είναι η συνέχεια αυτής της υπόθεσης καθώς είναι πολύ πιθανό να έχουμε ελληνική κόντρα για τα μάτια του παίκτη της Πάφου η οποία σημειωτέον θέλει ένα ποσό άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ για να δώσει τον ποδοσφαιριστή.

Μάγκνουσον: «Θέλουμε να νικάμε ακόμη και στα φιλικά» – Τι είπε για πρωτάθλημα και Κύπελλο

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για το φιλικό ματς με την Πάφο και τη διαφορετική εικόνα του Παναθηναϊκού στα δύο ημίχρονα:
«Δεν ξέρω τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε ορισμένες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Χουάνκαρ, όμως γενικά δεν παίξαμε καλά.

Ίσως να μας βγήκε λίγο μια κόπωση, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως είναι μόνο θέμα των προπονήσεων ή της προετοιμασίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως διορθώσαμε την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο κι επιστρέψαμε στο ματς φτάνοντας ως την ισοπαλία. Θέλαμε να νικήσουμε όμως…».

-Για το γεγονός πως είναι καλύτερο για την ομάδα να βγάζει τέτοια εικόνα στα φιλικά κι όχι στα επίσημα:
«Σίγουρα! Είμαστε αφοσιωμένοι στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Αλλά πρέπει να νικάς και στα φιλικά παιχνίδια, διότι αυτή είναι η «φωτιά» που θα… ανάψει όλη την ομάδα το ίδιο και στους επίσημους αγώνες.

Είναι σημαντικό να παίζουν όλοι σ’ αυτά τα ματς, να παίρνουν ρυθμό στα πόδια τους, αλλά και να νικάμε. Έχουμε άλλο ένα φιλικό πλέον (σ.σ. Νέα Σαλαμίνα, 7/12) και θα πάμε να νικήσουμε…».

-Για την παρουσία των νέων παιδιών που πήρε μαζί του ο Παναθηναϊκός στη χειμερινή προετοιμασία:
«Είναι σημαντικό να παίζουν όλοι σ’ αυτά εδώ τα παιχνίδια και παίξαμε στα δύο ημίχρονα με ανάμεικτες ομάδες.

Ηταν πολύ ωραίο να βλέπεις στο γήπεδο και σε αγώνα ορισμένα νέα παιδιά που δεν τα είχα ξαναδεί το προηγούμενο διάστημα και να τα πηγαίνουν πραγματικά πολύ καλά.

Είναι πάντα ευχάριστο να βλέπεις νέα πρόσωπα κι εύχομαι πραγματικά τα συγκεκριμένα παιδιά, να πάρουν κάθε ευκαιρία που μπορούν και να την εκμεταλλευτούν Οι μικροί τα πήγαν πολύ καλά σ’ αυτό το ματς…».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News