Παναθηναϊκός: Η επόμενη μεταγραφή και ο Κάουλι

Παναθηναϊκός: Οι δύο μεταγραφικοί στόχοι σε 15 μέρες

Μετά την ανακοίνωση της δεύτερης χειμερινής μεταγραφής του ο Παναθηναϊκός κινείται δυναμικά και για την απόκτηση ενός εξτρέμ.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Πράσινοι έχουν βρει τον παίκτη που θα έρθει για να αντικαταστήσει τον Αϊτόρ και ήδη γίνονται διαπραγματεύσεις οι οποίες είναι προχωρημένες!

Το πιθανότερο σενάριο είναι το Τριφύλλι να έχει ολοκληρώσει και την τρίτη του μεταγραφή μέχρι το τέλος της βδομάδας.

Ο εξτρέμ που θα αποκτηθεί αναμένεται να είναι επιπέδου Αντούνα ενώ θα δαπανηθούν αρκετά χρήματα για την απόκτηση του.

Τέλος, όσον αφορά τον Κάουλι μπορεί να υπήρξαν φήμες για ρελάνς του Παναθηναϊκού όμως η αλήθεια είναι ότι ο Βραζιλιάνος δεν αποτελεί αυτή τη στιγμή προτεραιότητα καθώς όλο το βάρος έχει πέσει στην υπόθεση του εξτρέμ όπως προαναφέραμε.

Παναθηναϊκός: Ο μελλοντικός Ρούμπεν Πέρεθ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ανανέωσε τον Ρούμπεν Πέρεθ για δύο χρόνια όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήδη ετοιμάζει τον διάδοχο του στη θέση 6 μόλις ο Ισπανός ολοκληρώσει το συμβόλαιο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος προπονητής βλέπει στο πρόσωπο του Ένις Τσόκαι τον αντικαταστάτη του Πέρεθ στο μέλλον.

Σίγουρα ο Αλβανός χαφ είναι άγουρος ενώ δεν φημίζεται για την τεχνική του όμως ο προπονητής του Τριφυλλιού έχει δει πάρα πολλά στοιχεία σε αυτόν και θέλει να τον δουλέψει ώστε να είναι έτοιμος όταν έρθει η ώρα.

Αυτό έκανε και στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο όπου ξεκούρασε τον Πέρεθ και έβαλε τον Τσόκαι να αγωνιστεί στη θέση 6.

Έτσι, περιμένουμε την δουλειά του Γιοβάνοβιτς αλλά και του ίδιου του παίκτη ώστε να δούμε τον εξελιγμένο Τσόκαι ο οποίος μπορεί να είναι ο μελλοντικός Πέρεθ στο κέντρο του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News