Παναθηναϊκός: Η έκπληξη της αποστολής και ο λόγος

Παναθηναϊκός: Η έκπληξη της αποστολής και ο λόγος

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιφύλασσε εκπλήξεις όσον αφορά την αποστολή της ομάδας για την Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μαζί 6 μικρούς από την Κ19, με τους Κυριόπουλο και Συμεωνίδη να ξεχωρίζουν.

Όσον αφορά τον Κυριόπουλο, είναι ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Σέρβος προπονητής από την Κ19 και θέλει να τον δει περισσότερο καθώς διαθέτει πολύ καλά στοιχεία.

Τέλος, να τονίσουμε ότι ο Σέρβος τεχνικός δείχνει ενδιαφέρον για όλα τα τμήματα του Τριφυλλιού και όταν μπορεί βλέπει τους αγώνες του Παναθηναϊκού Β ή των ομάδων από τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής ώστε να έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Θέλει 3+1 παίκτες – Το report

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την μεταγραφική του αναζήτηση και έχει φροντίσει να στείλει το μήνυμα στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται για τις μεταγραφές ενόψει Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την sportday, το report που έχουν στείλει οι Πράσινοι αφορά 3+1 παίκτες όχι υποχρεωτικά μόνο για τον Ιανουάριο αλλά με φόντο και το καλοκαίρι.

Στο Τριφύλλι αναζητούν ένα δεξί εξτρέμ ο οποίος θα πλαισιώσει τον Παάσιος και θα μπορεί να δώσει λύσεις και σαν φορ, έναν αμυντικό μέσο, έναν κεντρικό μέσο που θα αγωνίζεται στο 8 και στο 10 και ένα δεξί μπακ.

Βέβαια, η μεταγραφή του δεξιού μπακ θα προχωρήσει ενόψει καλοκαιριού όπου θα αποχωρήσει ο Σάντσες και όχι τον Ιανουάριο.

Επίσης, η τετράδα αυτή ήταν σε προτεραιότητα πριν τον σοβαρό τραυματισμό του Αϊτόρ ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

‘Ετσι, εδώ θα υπάρχει μία διαφοροποίηση καθώς οι Πράσινοι πρέπει να αντικαταστήσουν το κενό του Ισπανού τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Ακόμα, είναι δύσκολο να αποκτηθούν δύο εξτρέμ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο όποτε το πιο πιθανό σενάριο είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης για να καλύψει το κενό του Αϊτόρ.

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα κινηθεί για δύο ποδοσφαιριστές ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία τρίτη μεταγραφή.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του τσεκάρουν την αγορά ώστε να πάρουν τις τελικές αποφάσεις ενόψει του Ιανουαρίου.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News