Παναθηναϊκός: Φτάσαμε τέλη Νοέμβρη για να το δούμε

Παναθηναϊκός: Φτάσαμε τέλη Νοέμβρη για να το δούμε

Φτάσαμε τέλη Νοέμβρη για να δούμε την ομάδα να ΜΗΝ κυνηγά ΕΝΑ παιχνίδι στο σκορ.

Κρατάμε το κέφι Μπέικον και εξέδρας, τη σοβαρότητα του Ουίλιαμς που αν και είχε…κρεμάσει από το ματς με τη Μπολόνια έβαλε πάλι το λιθαράκι του παρότι φαινόταν η κόπωση στις κινήσεις του.

Ακόμα τον προπονητή που φάνηκε πιο ζωηρός από άλλες φορές γκαζώνοντας στα time out τους παίκτες θέλοντας νίκη με διαφορά νίκη.

Για ένα νέο σύνολο , με τόσους πιτσιρικάδες είναι εύλογο πως θέλει το ψυχολογικό boost το οποίο έρχεται μονάχα μέσω νικών.

Το πρόγραμμα είναι δύσκολο εφεξής, παραμονεύουν κι άλλες δύσκολες βραδιές αλλά κάπως πρέπει να βρεθεί τρόπος να πιστέψει η ομάδα σε εκείνη γιατί και μέλλον έχει και δυνατότητες.

Κι ας γκρινιάζουν στην εξέδρα με κάποια πράγματα όπως γιατί είναι παρκαρισμένοι Μαντζούκας -Χουγκάζ και παίζουν περισσότερο οι Καλαϊτζάκηδες.

Ίσως γιατί τα αδέλφια ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οι παίκτες που γουστάρει ο κόουτς, έχουν μήκος, ταχύτητα, είναι υπάκουοι, θα κυνηγήσουν τον αντίπαλο, δεν θα βγάλουν κιχ που αγωνίζονται κοντά στο καλάθι (δεν το έχουν ξανακάνει), κοινώς θα αφήσουν την καρδιά τους στο γήπεδο, όπως το ίδιο θα κάνει κι ο Αρτούρας Γκουντάιτις που είναι αργός, αντιτουριστικός αλλά με το που πάρει μπάλα στο ποστ δεν ψάχνει να την βγάλει έξω αλλά να …ματώσει καλάθι και προσωπικό αντίπαλο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News