Παναθηναϊκός: «Φήμες» για Καμπάτσο!

Παναθηναϊκός: «Φήμες» για Καμπάτσο!

Ο Φακούντο Καμπάτσο αποτελεί και τυπικά παρελθόν για τους Ντάλας Μάβερικς και όλα δείχνουν πως ετοιμάζει… βαλίτσες για την Ευρώπη.

Ο Αργεντινός γκαρντ ο οποίος έχει ακουστεί για το Τριφύλλι παλαιότερα φαίνεται πως έχει κινήσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Ευρωλίγκας με την Παρτιζάν να φαντάζει το φαβορί αυτή την στιγμή.

Πάντως, σύμφωνα με το pickandroll.gr κανείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να επιχειρήσει το “colpo grosso” με τον Καμπάτσο, καθώς υπάρχει η διάθεση η ομάδα να “κυνηγήσει” κάθε περίπτωση διαθέσιμου παίκτη που θα μπορούσε να αναβαθμίσει το υπάρχον ρόστερ.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Καμπάτσο ο οποίος στο παρελθόν είχε αναφερθεί με κολακευτικά λόγια στον κόσμο των Πρασίνων.

«Το γήπεδο που με εντυπωσιάζει περισσότερο είναι αυτό του Παναθηναϊκού. Το ΟΑΚΑ σε ανατριχιάζει. Μετά το συμβάν με τον Διαμαντίδη, το να πάω εκεί ήταν… ουάου! Το είχα δηλώσει δημόσια, ήταν κάτι ακούσιο. Είχα ζητήσει συγγνώμη πριν καιρό. Είναι ένα απίστευτο γήπεδο, που σου επιβάλλεται από το ζέσταμα κιόλας. Είναι πανέμορφο», είχε δηλώσει στο “DAZN”.

Μένει να δούμε αν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν να κάνουν το μπαμ της χρονιάς.

Ράντονιτς: «Σε εξαιρετική κατάσταση η Ζαλγκίρις – Αυτά πρέπει να κάνουμε»

Για το Κάουνας αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (1/12) η αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Zalgiris Kaunas (2/12, 20.00) για την 11η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε κατά την αναχώρηση για την Λιθουανία: «Η Ζαλγκίρις βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την περίοδο. Έχει πετύχει έξι νίκες και έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια στην έδρα της. Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλή άμυνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και τα ριμπάουντ αλλά και να αποφύγουμε τα λάθη όντες συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Όσο για το τι θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να ανταποκριθεί στις συνθήκες ενός δύσκολου εκτός έδρας αγώνα σε γεμάτο γήπεδο, ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε: «Όπως προανέφερα θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Για να κερδίσουμε μια τόσο καλή και φορμαρισμένη ομάδα στην έδρα της θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ο Γκριγκόνις δεν ταξιδεύει μαζί μας καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος να παίξει. Θα δούμε μέρα με τη μέρα την κατάστασή του. Οι υπόλοιποι παίκτες μας θα πρέπει να είναι έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι»

Τέλος, σχετικά με την προηγούμενη εβδομάδα η οποία συνδυάστηκε από νικηφόρα αποτελέσματα, σημείωσε ότι: «Ήταν μια απαιτητική εβδομάδα η προηγούμενη. Καταφέραμε να κερδίσουμε δύο ματς στην Ευρωλίγκα αλλά και τον ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Μπορώ να πω ότι ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για εμάς, αλλά θα πρέπει όλη η σκέψη μας να είναι στο επόμενο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News