Παναθηναϊκός: Εκτός κλίματος ο Σποράρ

Παναθηναϊκός: Εκτός κλίματος ο Σποράρ

Μέσα σε όλα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει σήμερα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει να αντιμετωπίσει και την κακή κατάσταση του Αντράζ Σποράρ στο κεφάλι του.

Στην αρχή της σεζόν ο Σλοβένος ανταποκρίθηκε καλά, έδειχνε πιο συγκεντρωμένος και πιο μαχητικός. Στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν ακούμπησε μπάλα.

Από τα πρώτα λεπτά έμοιαζε έξω από τα νερά του. Ένα ακόμα παιχνίδι που πέρασε κι όλοι μας στο τέλος του αναρωτιόμασταν μήπως πρέπει να κάτσει λίγο πάγκο και να πάρει την θέση του ο Φώτης Ιωαννίδης που δείχνει πολύ πιο ορμητικός και ζωηρός.

Ή να παίξουν κι οι δυο τους μπροστά αφού στα λεπτά που τους έχουμε δει μαζί ο Έλληνας απορροφά πίεση, με τους μπακ να επικεντρώνονται σε εκείνον, αφήνοντας περισσότερους ελεύθερους χρόνους.

Με το σπαθί του ο Ιωαννίδης έχει ανέβει σε ιεραρχία, ρόλο και χρόνο συμμετοχής, αλλά τι να το κάνεις όταν δεν έρχονται αποτελέσματα και οι ακριβοπληρωμένοι σου παίκτες δεν δίνουν αυτά που ο οργανισμός περιμένει…

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Βρήκαν εποχή κι οι Σλοβένοι…

Βρήκαν εποχή οι Σλόβένοι να ρίξουν κατακόρυφα την απόδοσή τους, ειδικά οι Τσέριν, Σποράρ αφού ο Βέρμπιτς ακόμα προσπαθεί να καταλάβει τι ζητάει η ομάδα από εκείνον.

Αυτή τη στιγμή μόνο Ιωαννίδης, Μπερνάρ έχουν εύκολο το ρήγμα έτσι ώστε να ξεκινάει η κυκλοφορία της μπάλας με πλεονέκτημα και να προκύπτει πιο εύκολα κίνηση με ανοιχτή ματιά προς τον αντίπαλο πορτιέρο.

Δημιουργία και αυτόφωτο παιχνίδι δεν υπάρχει εκτός από τους προαναφερθέντες γι αυτό ο πρωτοπόρος καταλήγει επιθετικά προβλέψιμος, στατικός και λίγος.

Σίγουρα το να έχεις πολλούς μεσοεπιθετικούς σε καλό επίπεδο σε βοηθά να διατηρείς ιδανικές αποστάσεις, να παίζεις όπως πρέπει μακριά από την μπάλα, να έχεις επιτυχίες στο 1 vs 1, κοντολογίς να μην σε χαρακτηρίζει μονοδιάστατη λειτουργία μπροστά.

Πόσο δύναται ο σημερινός Παναθηναϊκός να τρομάξει τους αντιπάλους του όταν διαθέτει μόλις ΔΥΟ ποδοσφαιριστές να φτιάξουν και να τελειώσουν φάσεις μόνοι τους;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News