Παναθηναϊκός - Εφές: Πρόωρος... τελικός - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Εφές: Πρόωρος... τελικός - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Εφές: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Εφές για την έκτη αγωνιστική της Euroleague και… βλέπει μόνο νίκη. Ώρα έναρξης 21:00.

Παναθηναϊκός – Εφές: Το τριφύλλι δεν έχει άλλα περιθώρια… λάθους και το παιχνίδι κόντρα στην Εφές θεωρείται τελικός.

Βλέπετε, οι ήττες στο ξεκίνημα είναι πολλές και πλέον θα πρέπει να έρθουν και οι νίκες.

Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός-Εφές

Ο Κροάτης Σρέτεν Ράντοβιτς, ο συμπατριώτης του Νταμίρ Γιαβόρ και ο Γάλλος Μεντί Ντιφαλά ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα να διαιτητεύσουν στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (21:00) για την 6η αγωνιστική.

Ο πρώτος ήταν την περασμένη σεζόν στην ήττα με 85-82 από τη Ρεάλ στην Μαδρίτη στο πρώτο ματς των playoffs. Επίσης είχε «σφυρίξει» στις νίκες επί Μακάμπι (89-84) και Μπαρτσελόνα (76-70) στο ΟΑΚΑ, αλλά και στις ήττες εκτός έδρας από τους Καταλανούς (79-68) και την Φενέρμπαχτσε (85-66).

Ο δεύτερος ήταν πέρσι στις ήττες από τη Ρεάλ εκτός (89-68) και εντός έδρας (73-74) στην κανονική περίοδο. Ο τρίτος ήταν διαιτητής την περασμένη σεζόν στην ήττα με 85-82 από τη Ρεάλ στην Μαδρίτη στο πρώτο ματς των playoffs, καθώς επίσης στην ήττα από τη Φενέρ (85-66) και τη νίκη επί της Νταρουσάφακα (72-70).

Παπαπέτρου: «Έχουμε απεγνωσμένα ανάγκη τη νίκη με Εφές»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε την ανάγκη να κερδίσει ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη.

Το 2-3 στις πέντε πρώτες αγωνιστικές φέρνει τον Παναθηναϊκό σε δύσκολη θέση στην Ευρωλίγκα και ο αγώνας της Πέμπτης με την Εφές είναι πολύ σημαντικός. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε την ανάγκη να κερδίσει η ομάδα του στο ΟΑΚΑ, τόσο μια πολύ καλή αντίπαλο, όσο και την κούραση.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα υψηλής ποιότητας. Το πρώτο μας μέλημα είναι να ξεκουραστούμε όσο περισσότερο μπορούμε, γιατί είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα με δύσκολα ταξίδια και παιχνίδια. Θα πρέπει να βρούμε ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες αυτού του σημαντικού αγώνα.

Έχουμε ανάγκη απεγνωσμένα τη νίκη και θα κάνουμε το παν για να τα καταφέρουμε έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας. Η βοήθειά τους είναι πάντα σημαντική για μας», ανέφερε ο 25χρονος φόργουορντ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News