Παναθηναϊκός: Δύο μεταγραφές... πιο κοντά στο πρωτάθλημα

Παναθηναϊκός: Δύο μεταγραφές... πιο κοντά στο πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός αναβαπτίζει τον Ιωαννίδη, έχει και τον Βέρμπιτς για να χρησιμοποιήσει ως φορ ανάλογα των συνθηκών του αγώνα, οπότε ίσως δεν κινηθεί για αντι-Σποράρ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Πάντως το κλαμπ «φωνάζει» πως εάν πάρει δυο ποιοτικούς παίκτες , έναν εξτρέμ και έναν κεντρικό χαφ θα βρεθεί πιο κοντά στο πρωτάθλημα.

Βλέπουμε εσχάτως στις εφεδρείες τους Σαβιέρ, Καμπετσή, κάτι που πάει να πει ότι δεν υπάρχει βάθος πάγκου.

Από το να γίνουν κινήσεις με μπαλώματα από χαμηλότερα ράφια (που όμως δεν συνηθίζονται επί Ιβάν όπου το 90% των μεταγραφών έχει βγει, αφήστε που ο κόουτς έχει τον τρόπο του να παίρνει το 101% από κάθε ποδοσφαιριστή κάνοντάς τον να μοιάζει χρήσιμος) εκατό φορές προτιμότερο ΔΥΟ ποιοτικοί (έστω και δανεικοί) μέσοι, αν κι είναι προφανέστατο ότι Γενάρη μήνα τέτοιοι ποδοσφαιριστές δεν είναι εύκολο να βρεθούν.

Εκτός κι αν τα σκάσεις.

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Οι 4 πρώτες αλλαγές του Γιοβάνοβιτς

Τα Μέσα που πρόσκεινται στην ΑΕΚ πανηγυρίζουν έξαλλα μετά την ισοπαλία στο Φάληρο αναφέροντας ότι το πρωτάθλημα δεν χάνεται.

Φαντάζεστε τι θα διαβάζαμε αν η καλή (ομολογουμένως) ομάδα του Αλμέιδα έφευγε από τον Πειραιά με το τρίποντο.

Αν στο -8 το γλεντούν, το -6 δεν θα το έβλεπαν καν! Σοβαρά τώρα. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη πετύχει μια μεγάλη υπέρβαση.

Έχει το τέταρτο μπάτζετ, αρκετά μικρότερο από τον ανταγωνισμό, το πιο μικρό γήπεδο, τα λιγότερα έσοδα από εισιτήρια, τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς και ως τώρα δεν έχει πάρει ΜΙΣΟ σφύριγμα από τους ρέφερι.

Παρόλα αυτά διαθέτει την καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα, την ώρα που το κουπί τραβάνε 15-16 παίκτες που έγιναν λιγότεροι μετά τους τραυματισμούς Αϊτόρ-Παλάσιος.

Το καλό είναι ότι έχουν αναβαπτιστεί Φακούντο, Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Τσοκάι που υπολογίζονται στις πρώτες αλλαγές και πάντα βοηθούν ανάλογα με ότι τους ζητηθεί από τον προπονητή τους.

Ήδη στον Φώτη χρεώνονται οι 7 τελευταίοι πόντοι που μπορεί να μετρήσουν τρομερά στην οικονομία της σεζόν.

Δημήτρης Στρατής

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News