Παναθηναϊκός: Διπλή εξέλιξη στο Βοτανικό

Βοτανικός: Η άδεια που θα κρίνει το χρόνο και τις μπουλντόζες

Ο  γνώστος δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης μίλησε για τα ευχάριστα νέα που έρχονται για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού εντός των ημερών στο μεγάλο γηπεδικό πρότζεκτ του Βοτανικού.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος στο sdna:

«Για το πρώτο θέμα, αυτό της ολιγοήμερης παράτασης (έως 27/1) για την ολοκλήρωση της δημοπράτησης του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό, σας ενημερώσαμε με αποκλειστικό δημοσίευμα στο SDNA το βράδυ της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου.

Το νεότερο που έχουμε σήμερα είναι ότι πιθανότατα στο τέλος του μήνα όχι μόνο θα έχει ανακηρυχθεί, με το πέρας της δημοπράτησης, η ανάδοχος εταιρεία που θα υλοποιήσει την κατασκευή του γηπέδου αλλά σχεδόν ταυτόχρονα θα κάνουν την εμφάνισή τους στον Βοτανικό οι πρώτες μπουλντόζες που θα αναλάβουν τον «καθαρισμό» της περιοχής στην οποία θα πραγματοποιηθούν τα έργα!

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο ζήτημα, ο λόγος της μικρής καθυστέρησης έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αθηναίων δεν μπορεί ακόμη να υπογράψει ώστε ο εργολάβος να πιάσει δουλειά.

Αυτό συμβαίνει καθώς έγινε δεκτή από το ΣτΕ σχετική προσφυγή και απαιτείται αλλαγή νόμου, θέμα που αφορά τις Οικονομικές Επιτροπές όλων των Δήμων της χώρας.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα προωθηθεί προς ψήφιση στη Βουλή σχετική τροπολογία (κατά σύμπτωση στο ίδιο χρονικό διάστημα θα λυθεί με τροπολογία του Υπουργείου Υποδομών στο Κοινοβούλιο και το θέμα της ανανέωσης των εργοληπτικών πτυχίων που αφορά τη δημοπράτηση) οπότε όλα οδεύουν προς υλοποίηση τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου.

Φαίνεται λοιπόν πως μαζί με την ανάδειξη της αναδόχου εταιρείας, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα δει και τις πρώτες μπουλντόζες στον Βοτανικό για τον καθαρισμό του χώρου.

Δύο σημαντικά γεγονότα μαζί.

Είναι αυτό που λέει ο λαός «Κάλλιο αργά, παρά ποτέ»!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News