Παναθηναϊκός: Δηλώθηκε στην Basket League o Μπέικον - Ποιος έμεινε εκτός

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Μπέικον για την συνέχεια

Ο Παναθηναϊκός δήλωσε τον Ντουέιν Μπέικον στο ρόστερ της Basket League, εννιά ημέρες πριν απο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκτός τέθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Ντουέιν Μπέικον απέκτησε δικαίωμα να αγωνιστεί στην Basket League, με τον Παναθηναϊκό να τον δηλώνει στην εξάδα των ξένων (από τους επτά που μπορεί να διαθέτει κάθε ομάδα) που επιτρέπεται να χρησιμοποιεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός παίρνει τη θέση του Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος εξακολουθεί να είναι τραυματίας. Θυμίζουμε ότι πέρα από την αγωνιστική δράση αυτού του τριημέρου, την επόμενη Δευτέρα (5/12), ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» για τηνBasket League.

Οι επτά ξένοι της Basket League

Πλέον, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έχει στο ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος τους:

  • Νέιτ Γουόλτερς
  • Πάρις Λι
  • Ντέρικ Γουίλιαμς
  • Άντριους Άντριου
  • Ντουέιν Μπέικον
  • Ματέους Πονίτκα
  • Αρτούρας Γκουντάιτις

Από τους παραπάνω μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο τους έξι σε κάθε αγώνα, έχοντας την επιλογή της αλλαγής ανάμεσα σε αυτούς.

Ο Μπέικον κάνει κάτι που λίγοι κατάλαβαν!

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα εύκολο βράδυ απέναντι στη Βιλερμπάν με τον Μπέικον να κάνει ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι με την Πράσινη φανέλα.

Ο Αμερικανός μετράει ήδη σε πέντε ματς έχει κατά μέσο όρο 18.4 πόντους, 3,2 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 4.8 κερδισμένα φάουλ. ενώ έχει καταφέρει να γίνει αμέσως σημαντικός για την ομάδα του.

Πάντως ο Μπέικον πέρα από την τεράστια ικανότητα του να σκοράρει κατά ριπάς, βλέπει και την πάσα. Ακόμα υπάρχει και στιγμές στις οποίες ο παίκτης κάνει τα πάντα να φαίνονται τόσο μα τόσο απλά.

Μπορεί να άργησε όμως τελικά ο Παναθηναϊκός έκανε την σωστή κίνηση κάνοντας δικό του τον Μπέικον ενώ από την πλευρά του ο Αμερικανός δείχνει ότι έχει κουμπώσει άψογα στην ομάδα, θέλει να αποδείξει πράγματα και ξέρει πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος στη συνέχεια.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News