Παναθηναϊκός: Δείτε απλά τη διαχείριση του Γκριγκόνις...

Παναθηναϊκος: Η κακή βραδιά στον «1» και το μοναδικό κέρδος

Kάτι που επαναλαμβάνεται, δύσκολα είναι τυχαίο. H μεγάλη απογοήτευση έγκειται στην ψυχολογική εικόνα των αθλητών που πάντα αποτελεί αδιάψευστο αγωνιστικό καθρέφτη μιας ομάδας.

Την Τρίτη βρέθηκες στο +5, δευτερόλεπτα πριν τελειώσει ο αγώνας και διέκρινες νευρικότητα στις κινήσεις των οικοδεσποτών, λες και φοβόντουσαν να κερδίσουν!

Ο Παναθηναϊκός μετά από μήνες αστάθειας που ήταν μονίμως από το κρύο στη ζέστη και τούμπαλιν, μετά από μισή σεζόν που νίκες διαδεχόταν συντριβές, μέσα στο 2023 έχει καταρρεύσει μπασκετικά, πνευματικά, ψυχολογικά.

Όλοι γνωρίζουμε πως στην Ευρωλίγκα μετά τον Γενάρη αρχίζουν τα κρίσιμα και καλούνται οι ομάδες να δείξουν που μπορούν να φτάσουν.

Ε, ο Παναθηναϊκός μετά από μισή σεζόν «ασανσέρ» σε απόδοση και αποτελέσματα, διάγει ένα καταστροφικό διάστημα, με τους αθλητές να μην πιστεύουν στους εαυτούς τους.

Δεν μιλάμε για τίποτα παιδαρέλια, δείτε απλά την διαχείριση του κλαμπ στον Μάριους Γκριγκόνις, ένα παιδί που αποτελεί από τους καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκας.

Δημήτρης Στρατής

Από Γενάρη, καλοκαίρι!

Άλλη μια χρονιά που για τους πράσινους το καλοκαίρι μπαίνει στις αρχές…Ιανουαρίου. Το λες και μπασκετικό καταχείμωνο διαρκείας.

Στο παιχνίδι με την Φενέρ προσυπέγραψες ότι και φέτος ο στόχος θα είναι να μην τερματίσεις τελευταίος! Βρισκόμαστε στη δεύτερη εβδομάδα του νέου χρόνου, αλλά όλα δείχνουν πως (και) για το φετινό μπασκετικό Project ισχύει το …τα λέμε του χρόνου! Υπάρχει κάτι πιο απογοητευτικό από αυτό;

Το απρόσμενο , αυτό που ελάχιστοι μπορούσαν να περιμένουν ή να προβλέψουν είναι πως σε διάστημα λίγων μηνών αποδεικνύεται πως ο Εξάστερος έκανε πάλι μια τρύπα στο νερό.

Με τον Αργύρη Πεδουλάκη να βγαίνει από το κάδρο, τους Αντριους, Γκριγκόνις το ίδιο, με ξένους που δεν ξέρει τι τους ξημερώνει, με προπονητή βορά στις άγριες διαθέσεις του κόσμου (άρα αναλώσιμο) και πιτσιρικάδες που βλέπουν άλλη μια σεζόν να φεύγει δίχως οφέλη για εκείνους.

Αντί να εξελίσσεσαι κάνεις βήματα προς τα πίσω κι αυτό είναι δύσκολο να εξηγηθεί αφού σε θεωρητικό επίπεδο οι προϋποθέσεις φέτος ήταν καλύτερες από πέρυσι.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News