Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση. Να μην χαλάσει το σερί του θέλει το τριφύλλι, το οποίο υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον επικίνδυνο Ατρόμητο.

Με… φόρα από τα Πηγάδια και το διπλό επί της Ξάνθης, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η «πράσινη» αποστολή

Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο τον Γιάννη Μπουζούκη για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.

Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο τον Γιάννη Μπουζούκη, που είναι εδώ και ένα μικρό διάστημα στα… πιτς λόγω τραυματισμού, όπως και οι Κότσαρης, Σέχου, Μαυρομμάτης που ούτως ή άλλως αυτή τη στιγμή δεν λογίζονται ως βασικοί. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Περέα, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος και Καμπετσής.

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος κανάλι ώρα | Ο Ανουάρ και η φανέλα του Καραγκούνη

Στο ντεμπούτο που έκανε με τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Ξάνθη αναφέρθηκε ο Ανουάρ, ο οποίος έδειξε να γνωρίζει ότι προτίμησε να φορέσει μια φανέλα με μεγάλο βάρος, αφού επέλεξε το «26» στην πλάτη.

Για το γεγονός ότι επέλεξε να φορέσει το νούμερο που είχε στο παρελθόν ο Γιώργος Καραγκούνης: «Και ποιος δεν γνωρίζει τον θρυλικό “Κάρα”; Είναι ένα ιστορικό όνομα και δεν ήξερα αρχικά ότι είχε φορέσει κι εκείνος τη φανέλα με το νούμερο 26. Απλά έτυχε όταν μου πρότειναν κάποιους αριθμούς, να είναι ελεύθερο το νούμερο 26, το οποίο μου αρέσει.

Όταν λοιπόν επέλεξα αυτό το νούμερο, ενημερώθηκα ότι το είχε φορέσει και ένας μυθικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος άφησε εξαιρετικά αποτυπώματα και από την πλευρά μου θα κοιτάξω με πολλή δουλειά να τιμήσω τη φανέλα με το νούμερο 26 και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ στο γήπεδο για να φανώ αντάξιος της φανέλας, αλλά και της εμπιστοσύνης».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και το ματς με τον Ατρόμητο:

«Γνωρίζαμε ότι αυτή την περίοδο θα είχαμε πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν έχουμε τη δυνατότητα προετοιμασίας, όπως σε μια κανονική εβδομάδα. Ο καθένας από τους συμπαίκτες μου, όπως κι εγώ, θα χρειαστεί να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα.

Το γεγονός ότι κερδίσαμε την Ξάνθη είναι πάρα πολύ σημαντικό και αυτό μας δίνει όρεξη να συνεχίσουμε και να “πολεμήσουμε”, ώστε να πάρουμε ακόμα περισσότερους βαθμούς και να μπορέσουμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά μπορούμε στο πρωτάθλημα».

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος κανάλι ώρα: Το παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19.39, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από Novasports 1.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News