Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης Live Streaming 1/12/2019

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και θέλει να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη εντός έδρας.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming: Μονόδρομο αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο, για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 1).

Οι «πράσινοι» δείχνουν καλύτερο πρόσωπο στους τελευταίους αγώνες τους, καθώς πήραν την ισοπαλία (ενώ άξιζαν την νίκη στην Τούμπα), πήρα τη νίκη με επική ανατροπή επί της ΑΕΚ και κόλλησαν στο «μηδέν» στο Αγρίνιο.

Τώρα θέλουν απέναντι στους Αρκάδες να επιστρέψουν στις νίκες, ενώ παράλληλα να πάρουν το δεύτερο «τρίποντο» στο ΟΑΚΑ μετά από εκείνο με την «Ένωση».

Ο Γιώργος Δώνης, από την πλευρά του, προβληματίστηκε ιδιαίτερα για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Γκαγιάς Ζαχίντ, μεταξύ του Περέα και του Κολοβού.

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας και Χατζηθεοδωρίδης. Στον άξονα θα παίξουν ο Δώνης και ο Κουρμπέλης, με τον Μπουζούκη και τον Χατζηγιοβάνη στα δύο πλάγια. Το δίδυμο της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Περέα και Μακέντα.

Την αποστολή συμπληρώνουν Ξενόπουλος, Αποστολάκης, Νούνες, Κολοβός, Μπεκ και Καμπετσής. Εκτός έμειναν ο τραυματίας ο Ζαχίντ, ο Μολό και ο τιμωρημένος Ινσούα.

Πούγγουρας: «Πρέπει να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας – Το μυαλό μου μόνο στον Παναθηναϊκό»

Προτεραιότητα αποτελεί για τον Αχιλλέα Πούγγουρα η ανάδειξή του μέσω του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια θα σκεφτεί ακόμα και το ενδεχόμενο να παίξει στην Εθνική Ελλάδας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο νεαρός στόπερ του «τριφυλλιού» ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 24χρονος αμυντικός στο Novasports

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα και τη λειτουργία του «τριφυλλιού»: «Το πρόβλημά μας είναι στην ανάπτυξη και φαίνεται σε κλειστές άμυνες. Θα πρέπει να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας στο επιθετικό κομμάτι και να νικήσουμε. Όσο για μένα, πέρυσι βρέθηκα έπειτα από χρόνια σε νέο περιβάλλον και χωρίς να κάνω προετοιμασία. Υπάρχει επίσης χημεία με τον Σένκεφελντ. Διαθέτει όλο το πακέτο. Είναι γρήγορος, δυνατός, έξυπνος».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας: «Κοιτάω να είμαι καλά με την ομάδα μου και τα υπόλοιπα θα έρθουν. Στο μυαλό μου τώρα είναι ο Παναθηναϊκός και τίποτα άλλο».

Λινκς για το παιχνίδι:

http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-go/

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News