Παναθηναϊκός - Άρης: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - Άρης κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης 30-6-2020

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση. Ο Παναθηναϊκός παίζει σήμερα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Άρη για την 5η αγωνιστική των play off.

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί κόντρα στους Θεσσαλονικείς το “τριφύλλι”, καθώς οι Ινσούα, Χ. Δώνης, Γιόχανσον, Βαγιαννίδης, Αποστολάκης, Ζαχίντ έχουν ήδη αποχωρήσει, ενώ παρελθόν θα αποτελέσει και ο Νούνες.

Επιπλέον, τραυματίας είναι ο Νάγκι, όπως επίσης και ο Μπεκ. Από την άλλη, παιδιά από τις ακαδημίες που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο ίσως αγωνιστούν κόντρα στον Άρη, διεκδικώντας την ευκαιρία τους.

Αναλυτικά, η αποστολή αποτελείται από τους: Διούδη, Χριστογεώργο, Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Θεοχάρη, Ζαγαρίτη, Κολοβό, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλο, Αλεξανδρόπουλο, Σερπέζη, Τζαβιδα, Μακέντα, Περέα και Καμπετσή.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια NOVASPORTS στις 19:15. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Παναθηναϊκός – Άρης κανάλι ώρα: Πούγγουρας: «Περήφανος για την ανανέωση»

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας μίλησε στα κανάλια NOVASPORTS ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη, ενώ σχολίασε και την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά:

“H επέκταση της συνεργασίας μας έρχεται μέσα από πολύ δουλειά από την μεριά μου, μέσα από δύο χρονιές που δεν ήταν εύκολες, ειδικά όπως ξεκίνησε η φετινή σεζόν, με άσχημο τρόπο και για την ομάδα και για μένα προσωπικά. Την περσινή χρονιά θα την έλεγα μία χρονιά προσαρμογής στην ομάδα, κάποιες φορές έπαιζα, κάποιες φορές όχι, προσπαθούσα πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να δουλεύω έξτρα στις προπονήσεις. Φέτος η χρονιά ξεκίνησε με διαφορετικό τρόπο, αφού από τα πρώτα κιόλας φιλικά, είχα την εμπιστοσύνη το προπονητή, ήμουν ευχαριστημένος από την απόδοση που είχα και εξακολουθούσα να παίζω σε όλα τα παιχνίδια, κάτι που με βοήθησε να πάρω αυτοπεποίθηση και να δείξω διαφορετικό πρόσωπο από ότι πέρσι. Στο τέλος της χρονιάς ήρθε αυτή η ανανέωση, η οποία με κάνει πολύ περήφανο και θα συνεχίσουμε για τα επόμενα τρία χρόνια μαζί.”

Ο κύριος στόχος είναι να κρατήσω τη θέση μου και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Αν θα είναι ένας τίτλος με τον Παναθηναϊκό, μια κλήση με την Εθνική ομάδα… Αλλά και η ευρωπαϊκή συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό είναι στους στόχους μου. Καταρχάς ο κύριος στόχος είναι να κρατήσω τη θέση μου και όλα τα υπόλοιπα πιστεύω θα έρθουν, είτε αυτό είναι ένας τίτλος με τον Παναθηναϊκό, η μία κλήση στην εθνική ομάδα, αλλά ο κύριος μου στόχος είναι να εξακολουθώ να παίζω.”.

Για την διαφορά που έχουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια από αυτά του ελληνικού πρωταθλήματος σχολίασε: “Έχει μεγάλη διαφορά να παίζεις στα ευρωπαϊκά ματς, με βάση την εμπειρία που έχω με τον ΠΑΟΚ.”

Για τους δύο ανθρώπους που τον έχουν βοηθήσει πολύ, δηλαδή τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και τον Γιώργο Δώνη ανέφερε: “Mε τον κύριο Δώνη η συνεργασία μας είναι τα τελευταία δύο χρόνια, με τον κύριο Νινιάδη και τον Κύριο Τζόρτζεβιτς είμαστε μαζί από τα 13 μου χρόνια , δηλαδή σχεδόν 11 χρόνια τώρα. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ, τους το έχω πει άλλωστε. Με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια από τότε που ήμουν στις ακαδημίες, είναι δύο εξαιρετικοί άνθρωποι, ήταν πάντα δίπλα μου και είμαι τυχερός που τους γνώρισα σε νεαρή ηλικία και συνεχίζουμε μαζί μέχρι και τώρα.”

Για τον τραυματισμό του και σε τι κατάσταση βρίσκεται συμπλήρωσε: “Eίναι ένας δύσκολος τραυματισμός. Είναι περίεργος τραυματισμός και παράλληλα ύπουλος. Δηλαδή, μπορεί να πας να κάνεις βήματα μπροστά και να σε πάει λίγο καιρό πίσω. Το συζητάμε καθημερινά με το γιατρό και με τους φυσιοθεραπευτές. Περνάμε πολλές ώρες στο γυμναστήριο και στο δωμάτιο των φυσιοθεραπευτών. Το δουλεύω πολύ, είναι πιστεύω στο τελικό στάδιο και σε συνεργασία με τον γιατρό προσπαθώ να μπω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μέσα στο γήπεδο.”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News