Παναθηναϊκός: Απόλυτη στήριξη του κόσμου στον Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Το κομβικό στοιχείο που πρόσθεσε ο Ιβάν στην ομάδα

Παρά τις απώλειες βαθμών που ήρθαν ο κόσμος του Παναθηναϊκού συνεχίζει να στηρίζει απόλυτα τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αυτό φάνηκε και στην παρακάμερα του αγώνα της ομάδας με το Βόλο στο Κύπελλο όπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σέρβος προπονητής αποθεώθηκε για ακόμη μία φορά από τον κόσμο.

Δείτε την παρακάμερα του αγώνα:

Ο τίμιος στρατιώτης του Παναθηναϊκού!

Αν κάποιος μπορεί να πάρει τον τίτλο του τίμιου στρατιώτη στο Παναθηναϊκό αυτός είναι ο Φακούντο Σάντσες.

Ο Αργεντινός ήρθε αθόρυβα στο Τριφύλλι, ποτέ δεν ήταν η πρώτη επιλογή όμως ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε και έδινε σε κάθε αγώνα που έπαιζε τον καλύτερο του εαυτό.

Πέρα από το αγωνιστικό, όλοι στο Κορωπί μιλούν για ένα παίκτη με τρομερό χαρακτήρα ο οποίος ποτέ δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, όλα τα παραπάνω έκαναν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ζητήσει την ανανέωση του συμβολαίου του για ένα ακόμα χρόνο.

Ο Σάντσες μπορεί να είναι παίκτης του 5/10 αλλά παίζει πάντα στο μάξιμουμ ενώ έχει ένα πολύ δυνατό στοιχείο το οποίο είναι η ικανότητα του στα στημένα.

Ακόμα, πρέπει να τονίσουμε ότι είναι ο μοναδικός φετινός σκόρερ του Τριφυλλιού από στημένο καθώς έχει σκοράρει στη Λαμία ενώ χθες στο Βόλο έδωσε την ασίστ στον Σποράρ.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να πάρει πράγματα και από τον Αργεντινό αμυντικό στην προσπάθεια του να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Η επόμενη μεταγραφή και ο Κάουλι

Μετά την ανακοίνωση της δεύτερης χειμερινής μεταγραφής του ο Παναθηναϊκός κινείται δυναμικά και για την απόκτηση ενός εξτρέμ.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Πράσινοι έχουν βρει τον παίκτη που θα έρθει για να αντικαταστήσει τον Αϊτόρ και ήδη γίνονται διαπραγματεύσεις οι οποίες είναι προχωρημένες!

Το πιθανότερο σενάριο είναι το Τριφύλλι να έχει ολοκληρώσει και την τρίτη του μεταγραφή μέχρι το τέλος της βδομάδας.

Ο εξτρέμ που θα αποκτηθεί αναμένεται να είναι επιπέδου Αντούνα ενώ θα δαπανηθούν αρκετά χρήματα για την απόκτηση του.

Τέλος, όσον αφορά τον Κάουλι μπορεί να υπήρξαν φήμες για ρελάνς του Παναθηναϊκού όμως η αλήθεια είναι ότι ο Βραζιλιάνος δεν αποτελεί αυτή τη στιγμή προτεραιότητα καθώς όλο το βάρος έχει πέσει στην υπόθεση του εξτρέμ όπως προαναφέραμε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News