Παναθηναϊκός: Αποκατάσταση της εμπιστοσύνης μεταξύ εξέδρας και παικτών

Παναθηναϊκός: Αποκατάσταση της εμπιστοσύνης μεταξύ εξέδρας και παικτών

Κλείσαμε τα μάτια μας για μια στιγμή την Κυριακή και νομίζαμε ότι ξαναβλέπαμε τον Αστέρα Τρίπολης στο τερέν.

Ο Ατρόμητος έπαιξε διπλή ζώνη άμυνας και κλειστά με το που έμεινε με 10 αλλά τουλάχιστον δεν κατέφυγε στο υπερβολικά σκληρό παιχνίδι των Αρκάδων που βάραγαν ατιμώρητοι στο ψαχνό.

Ο Ιβάν έδωσε την ελευθερία σε Βέρμπιτς Μπερνάρ, Σποραρ να αλλάζουν θέσεις πασάροντας μεταξύ τους μπάλα, ενώ η άψογη τεχνική του Σλοβένου φορ σε έκανε να μοιάζεις ότι έπαιζες με 12.

Αν ήταν σε αντίστοιχη καλή ημέρα με τον Γιάννη Κώτσιρα ο Χουάνκαρ και το τριφύλλι έπαιρνε πλάτος, κάτι μας λέει πως το ματς θα είχε καθαρίσει νωρίτερα, δεν θα χρειαζόταν καν να μπει ο Ιωαννίδης και το κοινό να αγωνιά για 80 λεπτά.

Ασχέτως αν η λύση ήρθε πάλι στο τέλος ο γηπεδούχος υπήρξαν στιγμές που έθελξε με τις αλλαγές μπάλας και θέσεων των παικτών, γεγονός που όπλισε με σιγουριά την εξέδρα που όσο περνούσε η ώρα μπίζαρε περισσότερο τους οικοδεσπότες.

Η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης μεταξύ εξέδρας και ποδοσφαιριστών είναι η μεγαλύτερη νίκη του συλλόγου, πολύτιμη παρακαταθήκη από την άνοιξη με το επίτευγμα να χρεώνεται σε μεγάλο ποσοστό στον προπονητή.

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Δύο μεταγραφές… πιο κοντά στο πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός αναβαπτίζει τον Ιωαννίδη, έχει και τον Βέρμπιτς για να χρησιμοποιήσει ως φορ ανάλογα των συνθηκών του αγώνα, οπότε ίσως δεν κινηθεί για αντι-Σποράρ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Πάντως το κλαμπ «φωνάζει» πως εάν πάρει δυο ποιοτικούς παίκτες , έναν εξτρέμ και έναν κεντρικό χαφ θα βρεθεί πιο κοντά στο πρωτάθλημα.

Βλέπουμε εσχάτως στις εφεδρείες τους Σαβιέρ, Καμπετσή, κάτι που πάει να πει ότι δεν υπάρχει βάθος πάγκου.

Από το να γίνουν κινήσεις με μπαλώματα από χαμηλότερα ράφια (που όμως δεν συνηθίζονται επί Ιβάν όπου το 90% των μεταγραφών έχει βγει, αφήστε που ο κόουτς έχει τον τρόπο του να παίρνει το 101% από κάθε ποδοσφαιριστή κάνοντάς τον να μοιάζει χρήσιμος) εκατό φορές προτιμότερο ΔΥΟ ποιοτικοί (έστω και δανεικοί) μέσοι, αν κι είναι προφανέστατο ότι Γενάρη μήνα τέτοιοι ποδοσφαιριστές δεν είναι εύκολο να βρεθούν.

Εκτός κι αν τα σκάσεις.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News