Παναθηναϊκός: Αποδοκιμασίες για τον Ράντονιτς στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Αποδοκιμασίες για τον Ράντονιτς στο ΟΑΚΑ

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν έχει πείσει με όσα έχει παρουσιάσει τη φετινή σεζόν ενώ είναι δεδομένο πως η εικόνα του Παναθηναϊκού έχει φέρει απογοήτευση στον κόσμο.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των δύο ομάδων πριν από τζάμπολ υπήρξαν κάποιες αποδοκιμασίες προς τον Ράντονιτς.

Παναθηναϊκός: Χαμηλή προσέλευση στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ όμως η προσέλευση του κόσμου δεν είναι μεγάλη μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Μάλιστα στα προηγούμενα παιχνίδια ακούστηκαν και αποδοκιμασίες προς την ομάδα για την απαράδεκτη εικόνα της.

Τέλος, η προσέλευση του κόσμου κυμαίνεται στα ίδια νούμερα με τον αγώνα απέναντι στην Φενέρ.

Δείτε παρακάτω:

Παναθηναϊκός: Αποδοκιμασίες για τον Ράντονιτς στο ΟΑΚΑ

 

Μήτογλου: «Από ώρα… σε ώρα βγαίνει η απόφαση!»

Σύντομα αναμένεται να βγει η απόφαση για την υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου!

Όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου στην εκπομπή «Playmakers», έπειτα από επικοινωνία του ίδιου με τον 26χρονο φόργουορντ του αποκάλυψε ότι από ώρα σε ώρα, μέρα σε μέρα περιμένει την απόφαση του για την τιμωρία.

Ο πρώην Πράσινος είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ τον Μάρτιο του 2022, ενώ επίσης ο Παναθηναϊκός δεδομένα ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Έτσι πολύ σύντομα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις πάνω στην υπόθεση του Έλληνα αθλητή.

Παναθηναϊκός: Ο λόγος που δεν παίζει ο Μποχωρίδης με Μακάμπι

Το «τριφύλλι» θα παραταχθεί στην αναμέτρηση με την ομάδα από το Ισραήλ με μοναδική απουσία εκείνη του Λευτέρη Μποχωρίδη (ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στον τετρακεφαλο του αριστερού του ποδιού), με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να έχει στη διάθεσή του τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ.

Επίσημο: Με απουσία η 12αδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00) θέλοντας να βάλει τέλος στο αρνητικό του σερί.

Οι «πράσινοι» μετρούν 6 συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα δεν έχουν δείξει καμία βελτίωση στην εικόνα τους με αποτέλεσμα να δέχονται αποδοκιμασίες κάθε εβδομάδα στο ΟΑΚΑ.

Για τον Παναθηναϊκό, επομένως, το συγκεκριμένο ματς αποτελεί ευκαιρία όχι μόνο για να επιστρέψει στις νίκες, αλλά και για να μειώσει την απόστασή του από μία ομάδα που βρίσκεται εντός οκτάδας.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν θα είναι εύκολο, αφού η Μακάμπι είναι μία ομάδα με πλεόνασμα ποιότητας και πανάκριβο ρόστερ, η οποία έχει και πολύ καλή ψυχολογία μετά την εύκολη νίκη επί της Παρτίζαν.

Η ομάδα του Οντέντ Κάτας βρίσκεται στην οκτάδα με ρεκόρ 10-8, ωστόσο δεν δείχνει ιδιαίτερα θετικό πρόσωπο εκτός έδρας, μετρώντας μόλις δύο νίκες σε επτά παιχνίδια μακριά από το Ισραήλ.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν μπορεί να υπολογίζει τον Μποχωρίδη καθώς ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Παναθηναϊκός (Ράντονιτς): Π. Καλαϊτζάκης, Ουόλτερς, Λι, Παπαγιάννης, Ουίλιαμς, Γ. Καλαϊτζάκης, Μπέικον, Χουγκάζ, Πονίτκα, Γκριγκόνις, Μαντζούκας, Γκουντάιτις.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News