Παναθηναϊκός: Ο λόγος που δεν παίζει ο Μποχωρίδης με Μακάμπι

Με Μποχωρίδη η συνάντηση της Ένωσης παικτών με την Euroleague

Το «τριφύλλι» θα παραταχθεί στην αναμέτρηση με την ομάδα από το Ισραήλ με μοναδική απουσία εκείνη του Λευτέρη Μποχωρίδη (ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στον τετρακεφαλο του αριστερού του ποδιού), με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να έχει στη διάθεσή του τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ.

Επίσημο: Με απουσία η 12αδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00) θέλοντας να βάλει τέλος στο αρνητικό του σερί.

Οι «πράσινοι» μετρούν 6 συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα δεν έχουν δείξει καμία βελτίωση στην εικόνα τους με αποτέλεσμα να δέχονται αποδοκιμασίες κάθε εβδομάδα στο ΟΑΚΑ.

Για τον Παναθηναϊκό, επομένως, το συγκεκριμένο ματς αποτελεί ευκαιρία όχι μόνο για να επιστρέψει στις νίκες, αλλά και για να μειώσει την απόστασή του από μία ομάδα που βρίσκεται εντός οκτάδας.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν θα είναι εύκολο, αφού η Μακάμπι είναι μία ομάδα με πλεόνασμα ποιότητας και πανάκριβο ρόστερ, η οποία έχει και πολύ καλή ψυχολογία μετά την εύκολη νίκη επί της Παρτίζαν.

Η ομάδα του Οντέντ Κάτας βρίσκεται στην οκτάδα με ρεκόρ 10-8, ωστόσο δεν δείχνει ιδιαίτερα θετικό πρόσωπο εκτός έδρας, μετρώντας μόλις δύο νίκες σε επτά παιχνίδια μακριά από το Ισραήλ.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν μπορεί να υπολογίζει τον Μποχωρίδη καθώς ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Παναθηναϊκός (Ράντονιτς): Π. Καλαϊτζάκης, Ουόλτερς, Λι, Παπαγιάννης, Ουίλιαμς, Γ. Καλαϊτζάκης, Μπέικον, Χουγκάζ, Πονίτκα, Γκριγκόνις, Μαντζούκας, Γκουντάιτις.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News