Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου: Τέρμα τα αστεία - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου ώρα: Τέρμα τα αστεία - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου ώρα: Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται απόψε απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ (21:00, Newspao.gr, Novasports 2 HD)  για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου ώρα: Οι «πράσινοι» καλούνται να διαχειριστούν την πρώτη τους αγωνιστική κρίση για τη φετινή σεζόν, καθώς η τρέχουσα εβδομάδα δεν μπήκε καθόλου καλά για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Την περασμένη Κυριακή το «τριφύλλι» αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδος με σκορ 81-79 απέναντι στον Προμηθέα Πατρών. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού… ταρακούνησε τα νερά με την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας.

Στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός βρίσκει τα πατήματά του, τουλάχιστον εντός έδρας, ωστόσο, το υπάρχον σκορ «4-3» θα μπορούσε να ήταν καλύτερο, διότι ήδη έχουν σημειωθεί δύο ήττες… εκτός προγράμματος από Βιλερμπάν (εκτός) και Αρμάνι Μιλάνο (εντός).

Ο Αργύρης Πεδουλάκης πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση και δεν έχει περιθώρια… νέας γκέλας στην Ευρώπη, ειδικότερα κόντρα σε μια νεοφώτιστη ομάδα όπως η Άλμπα.

Στη δωδεκάδα του «τριφυλλιού» για την επικείμενη αναμέτρηση δεν θα βρεθεί ο Αμερικανός σούπερ σταρ, Τζιμέρ Φριντέτ, ο οποίος τραυματίστηκε στην Πάτρα. Περισσότερο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να λάβει ο Νίκος Παππάς, που έκανε το «comeback» στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στη Βαλένθια (6 πόντους).

Με το παιχνίδι κόντρα στους Γερμανούς συμπληρώνεται η τριάδα των συνεχόμενων αγώνων στο ΟΑΚΑ και οι πράσινοι αναζητούν το απόλυτο. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Πουκλ.

Αξιοσημείωτη είναι, φυσικά, και η βράβευση του εμβληματικού σκόρερ του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο, Κριστόφ Βαζέχα από τον Ερασιτέχνη σε μια κίνηση, η οποία «αγκαλιάστηκε» απευθείας από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Υποψήφιος ο Καλάθης

O Νικ Καλάθης είναι ο επόμενος υποψήφιος για την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας 2010-2020!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έχει να επιδείξει την κατάκτηση της EuroLeague το 2011 στην Βαρκελώνη, ενώ είχε επιλεγεί στις καλύτερες πεντάδες της διοργάνωσης, τόσο το 2018, όσο και το 2019!

Ο Καλάθης έχει αγωνιστεί σε 190 ματς της EuroLeague έχοντας κατά μέσο όρο 9,7 πόντους, 5,6 ασίστ, 3,5 ριμπάουντ, 1,5 κλεψίματα, ενώ σουτάρει με 52% στα δίποντα, 28% στα τρίποντα και 54% στις βολές.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News