Παναθηναικος – ΑΕΚ Live Streaming | Panathinaikos - AEK

Παναθηναικος – ΑΕΚ Live Streaming

Παναθηναικος – ΑΕΚ Live Streaming: Το παιχνίδι που ξεχωρίζει στην 25η αγωνιστική είναι φυσικά το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Ένας πολύ κρίσιμος αγώνας και για τις δύο ομάδες, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει να κάνει μόνο με το γόητρο.

Panathinaikos – AEK Live Streaming

Οι «πράσινοι» δεν έχουν τυπικά εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στην εξάδα και στα play offs, οπότε χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη και για βαθμολογικούς σκοπούς. Βέβαια, η αποστολή τους θα μπορούσε να είναι πολύ πιο εύκολη. Αν είχαν καταφέρει να αποφύγουν την ήττα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, το περασμένο Σάββατο.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έφτασε και πάλι… στην πηγή, αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό. Παρά την καλή της εικόνα και τις ευκαιρίες που έχασε, δεν βρήκε δίχτυα. Ο Καρλίτος έχασε πέναλτι, ενώ ακυρώθηκε και γκολ του Σάρλια. Έτσι διεύρυνε το αρνητικό της ρεκόρ εκτός έδρας. Οι «πράσινοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών των Λούκας Βιγιαφάνες και Μαουρίτσιο. Σίγουρα εκτός αποστολής είναι οι Μακέντα και Λούντκβιστ.

«Χάσαμε ένα ματς όπως χάνουμε τα περισσότερα στο πρωτάθλημα. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, είχαμε αρκετές προϋποθέσεις να δημιουργήσουμε φάσεις. Το γκολ μπορεί να άλλαξε λίγο τις ισορροπίες όσον αφορά την ηρεμία. Αλλά και πάλι, όσες φορές φτάσαμε στην περιοχή δεν είχαμε φάσεις που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Εκτός από το πέναλτι. Απογοητευόμαστε μόνοι μας. Ο τρόπος που χάνουμε τα ματς είναι απίστευτος», είπε μεταξύ άλλων ο Γιοβάνοβιτς. Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναικος – ΑΕΚ Live Streaming

Στην ΑΕΚ άφησαν πίσω τα άσχημα αποτελέσματα και πήραν μία πολύ σημαντική νίκη, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι, αλλά δεν έβρισκαν δίχτυα, μέχρι να έρθει από τον πάγκο ο Μάνταλος και να ανοίξει το σκορ στο 69’. Επίσης εκτέλεσε και το κόρνερ στο 88’, με το οποίο ο Ανσαριφάρντ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Η νίκη στο ντέρμπι είναι θέμα γοήτρου. Αλλά και καλής συνέχειας εν όψει play off, οπότε η Ένωση δεν έχει περιθώρια να εμφανιστεί κατώτερη των προσδοκιών.

Ο Αργύρης Γιαννίκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Θέλαμε με την επιστροφή του κόσμου να τους δώσουμε τη νίκη αυτή. Τη χαρά, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΣ, που είναι δίκαια εκεί που είναι. Κερδίσαμε δίκαια. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ίσως είχαμε θέμα στην τελική πάσα, αλλά εντάξει…». Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Αραούχο, ενώ σίγουρα εκτός είναι ο τραυματίας Στάνκοβιτς.

Παναθηναικος – ΑΕΚ Στοιχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναικος – ΑΕΚ

Παναθηναικος – ΑΕΚ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/27_2_2022_19_30_panathinaikos_aek/47-1-0-25603

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News