Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Live Streaming 10/11/2019

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Live Streaming

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Live Streaming: Το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ξεχωρίζει από το σημερινό (10/11) πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Superleague.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Live Streaming: Η Superleague μας προσφέρει σήμερα (10/11) το κυρίως της πιάτο με το αθηναϊκό ντέρμπι να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ (19:30 Novasports 1HD) σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Οι «πράσινοι» έρχονται έπειτα από το 2-2 στην Τούμπα, θέλουν να ανέβουν βαθμολογικά και να επιβεβαιώσουν ότι βελτιώνονται. Από την άλλη, η Ένωση δεν θέλει να χάσει έδαφος, αλλά και να σπάσει κατάρα που την θέλει να μην κερδίζει στα τελευταία δέκα ντέρμπι.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Συνέχεια στην καλή εμφάνιση της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ θέλει να δώσει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» μετρούν 13 ματς χωρίς νίκη σε μεγάλο ντέρμπι και θέλουν σήμερα να σπάσουν το αρνητικό σερί που έχει δημιουργηθεί από τις 28 Οκτωβρίου 2017, όταν είχαν επικρατήσει του Ολυμπιακού με γκολ του Βιγιαφάνιες.

Από τότε που επέστρεψε η «Ένωση» στην πρώτη κατηγορία, σε τέσσερα ματς που έχουν γίνει με γηπεδούχο ομάδα το «τριφύλλι», υπάρχουν τέσσερις ισοπαλίες.

Το κλίμα στα «πράσινα» αποδυτήρια είναι ιδιαίτερα καλό μετά την εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη και άπαντες επιθυμούν να πάρουν ένα «τρίποντο», τον οποίο θα δώσει ώθηση στην ομάδα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

Ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος τιμωρήθηκε για έναν μήνα και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού, δούλεψε αρκετά σε τακτικό επίπεδο, ανέλυσε στους παίκτες του την ΑΕΚ και προσπάθησε να τους διατηρήσει ψηλά την ψυχολογία για να είναι έτοιμοι για αυτό το ματς.

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας και Ινσούα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κουρμπέλης και ο Χρήστος Δώνης, με τον Χατζηγιοβάνη και τον Ζαχίντ στα πλάγια. Ο Μπουζούκης θα έχει ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μακέντα.

Links για το παιχνίδι…

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News