Παναιτωλικος - Αρης Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (28/8)

Παναιτωλικος - Αρης Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (28/8)

Παναιτωλικος – Αρης Live Streaming | Panaitolikos – Aris Live Streaming:

Η δεύτερη αγωνιστική της Super League βρίσκει τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον Άρη την Κυριακή (27/08, 19:00), σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Παναιτωλικός είχε καλή εικόνα στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά η εμφάνιση δε συνοδεύτηκε με ένα καλό αποτέλεσμα.

Οι Αγρινιώτες είχαν αρκετές φάσεις για να βρουν δίχτυα και να δώσουν μία διαφορετική διάσταση στο παιχνίδι, όμως δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 1-0. «Έχουμε ελλείψεις μεσοεπιθετικά. Μας λείπει το δεκάρι. Παίξαμε διαφορετικά με αμυντικό χαφ παραπάνω. Τα παιδιά προσπάθησαν.

Με ικανοποιεί που μέχρι το τελευταίο λεπτό ήμασταν στο παιχνίδι και σταθήκαμε καλά», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Αναστασίου και όπως φάνηκε στη διάρκεια της εβδομάδας εισακούστηκε η επιθυμία του για ένα μεσοεπιθετικό.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού για ένα χρόνο, ο οποίος έχει τεθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα με τον Άρη.

Ο Άρης από την άλλη μπήκε ιδανικά στο νέο πρωτάθλημα. Υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό και επικράτησε εύκολα με 3-0. Μάλιστα είχε και ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ, αν οι επιθετικοί του ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Ο Μαντσίνι ήταν κορυφαίος της ομάδας του, πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα, ενώ ακόμη ένα σημείωσε ο Γκρέι.

Είναι προφανές ότι ο πήχης έχει ανέβει πολύ για τους κίτρινους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος, βρέθηκε στη διάρκεια της εβδομάδας σε μία προπόνηση της ομάδας και μίλησε στους παίκτες. «Ο Άρης θα διεκδικήσει και τους δύο στόχους στην Ελλάδα. Στο πρωτάθλημα το μίνιμουμ είναι η 2η θέση. Πρέπει να δουλέψετε σκληρά, με επαγγελματισμό και να δικαιώσετε τις προσδοκίες όλων», τους είπε μεταξύ άλλων.

Στο αγωνιστικό σκέλος, πλήγμα προέκυψε με τον Μόουζες Οντουμπάτζο. Ο δεξιός μπακ του Άρη υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός για δύο με τρεις εβδομάδες. Εκτός από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, θα χάσει σίγουρα και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την 3η αγωνιστική. Εκτός είναι και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο 32χρονος στόπερ, Νικολά Ενκουλού. Super League Ελλάδα Live Streaming

Παναιτωλικος – Αρης Live Streaming: Οι δηλώσεις Ενκουλού

Ο Καμερουνέζος αμυντικός είναι το πιο πρόσφατο απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» και έχει μόλις, λίγες μέρες, που ενσωματώθηκε στις προπονήσεις. Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι είναι πολύ καλά μετά τον τραυματισμό του, και δουλεύει σκληρά για να είναι πανέτοιμος για αγωνιστική δράση, ενώ εξήρε τους φιλάθλους της ομάδας.

«Ήρθα εδώ γιατί ξέρω ότι ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με απίστευτους οπαδούς, οι οποίοι δημιουργούν πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Η ομάδα είναι καλή, την είδα να κερδίζει στο πρώτο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα και αυτό είναι σημαντικό, να πετυχαίνεις μία νίκη στο ξεκίνημα της σεζόν. Πήρα τις πληροφορίες μου ότι ο Άρης είναι καλή ομάδα, που τα τελευταία χρόνια είναι ψηλά στο ελληνικό πρωτάθλημα και διεκδικεί τίτλους. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω κι εγώ με τον δικό μου τρόπο και τη δική μου εμπειρία και ελπίζω με τη βοήθεια των φιλάθλων να κάνουμε μία καλή σεζόν. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας, μέσα από την ενότητα. Όλοι παλεύουμε για έναν κοινό στόχο.

Θα διεκδικήσουμε κάθε τι δυνατό, ο δρόμος είναι ανοιχτός, με ταπεινότητα, σκληρή δουλειά, χωρίς μεγάλα λόγια θα δουλέψουμε και θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό και νομίζω θα τα καταφέρουμε. Είναι πολύ καλό που βρήκα εδώ δύο φίλους, που γνωριζόμαστε από τα παλιά, μιας και ήμασταν αντίπαλοι. Είχα έναν τραυματισμό αλλά είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Θα δουλέψω για να βελτιωθώ. Το προηγούμενο διάστημα έκανα προπόνηση, νιώθω καλά και να είστε σίγουροι ότι θα είμαι πανέτοιμος να βοηθήσω σε λίγο διάστημα.

Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι υψηλό, υπάρχουν αρκετοί Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, υπάρχει καλή εντύπωση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είμαι άνθρωπος που υπόσχομαι, είμαι παίκτης της δουλειάς, θα κάνω ότι μπορώ και παραπάνω αν χρειαστεί για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θα ανταποδώσω την αγάπη στο γήπεδο. Πρέπει να έχουμε τους φιλάθλους κοντά μας, ομάδα και κόσμος να χαμογελάσουμε στο τέλος όλοι μαζί». ΑΡΗΣ Live Streaming

Παναιτωλικος – Αρης Live Streaming: Χωρίς οπαδούς του ο Άρης στο Αγρίνιο

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ξεκαθάρισε ότι δεν θα διαθέσει εισιτήρια σε φιλάθλους φιλοξενούμενης ομάδας λόγω του νομικού πλαισίου που υπάρχει για τις μετακινήσεις οπαδών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός κάνει γνωστό ότι λόγω των ιδιαιτεροτήτων του γηπέδου και το θεσμικό πλαίσιο μετακίνησης φιλάθλων που υφίσταται, δεν μπορεί να διαθέσει εισιτήρια σε φιλάθλους φιλοξενούμενης ομάδας. Η απόφαση ισχύει για όλη την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Εξυπακούεται ότι δεν θα αιτηθεί εισιτήρια στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Για τον αγώνα της Κυριακής 28.08.2022 με αντίπαλο τον Άρη, δικαίωμα εισόδου έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. ΕΝΑ απλό εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα μπορούν να προμηθευτούν ΜΟΝΟ όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας σε κάποια από τις τρεις προηγούμενες σεζόν (έστω μία φορά από το 2019 έως και εφέτος).

Η έκδοση του απλού εισιτηρίου γίνεται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ Παναιτωλικός (https://tickets.panetolikos.gr/el/home/) κάνοντας χρήση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου στον οποίο έχει εκδοθεί εισιτήριο διαρκείας την τελευταία τριετία.

Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με ψηφιακές συναλλαγές, μπορούν να εξυπηρετηθούν από το προσωπικό της ΠΑΕ στα γραφεία της στο γήπεδο Παναιτωλικού, τα οποία θα είναι ανοικτά καθημερινά Πέμπτη – Παρασκευή από τις 9.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 10.00 το πρωί έως 14.00. Την ημέρα του αγώνα (Κυριακή) δεν θα λειτουργήσουν τα γραφεία.

Παναιτωλικος – Αρης Live Streaming: Οι τιμές των απλών εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 20 ευρώ

Θύρα 2: 20 ευρώ

Θύρα 4Α: 18 ευρώ

Θύρα 4: 15 ευρώ

Θύρα 6: 10 ευρώ

Θύρα 7: 10 ευρώ»

Στο γήπεδο του Αγρινίου επιστρέφει το πανό με τον Τίτορμο και τον Άλκη Καμπανό για το ματς με τον Άρη, έπειτα από απόφαση της δομής «Εις το όνομα του Άλκη».
Τον Άρη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League υποδέχεται την Κυριακή (28/8) ο Παναιτωλικός.

Στο παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμένεται να κάνει και την επιστροφή του στο γήπεδο των «καναρινιώ» και το πανό του Άλκη με τον Τίτορμο, καθώς η δομή «Εις το όνομα του Άλκη» πλειοψήφησε στην σχετική δημοπρασία και αποφάσισε το εν λόγω πανό να παραχωρηθεί στον Παναιτωλικό και να τοποθετηθεί στο σημείο όπου και είχε πρωτοαναρτηθεί.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση:

«Η Δομή “1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη” ιδρύθηκε από μία ομάδα πολιτών που επιθυμεί η άγρια δολοφονία και ο άδικος θάνατος του Άλκη Καμπανού, να αποτελέσει εφαλτήριο δράσεων ώστε η μνήμη του να παραμείνει άσβεστη και να αποτελέσει σύμβολο αλλαγής για όλους μας. Να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, καλύτεροι οπαδοί, να μάθουμε να σεβόμαστε περισσότερο την διαφορετικότητα.

Η Δομή έχει στην κατοχή της (πλειοψήφησε στη σχετική δημοπρασία μέλος της) το πανό με το σκίτσο του Χρήστου Παπανίκου που συγκλόνισε το πανελλήνιο: Τον ΤΙΤΟΡΜΟ να κρατάει το άψυχο σώμα του ΑΛΚΗ!

Με την ευκαιρία του αγώνα πρωταθλήματος Παναιτωλικός – Άρης την προσεχή Κυριακή, τα μέλη της Δομής εξέφρασαν την επιθυμία να δώσουν το παρών στο γήπεδό μας και να αναρτήσουν ξανά το πανό στο μέρος που πρωτοεμφανίστηκε τον Φεβρουάριο, εκπέμποντας ένα ισχυρότατο μήνυμα. Τιμώντας έτσι την πρωτοβουλία του Παναιτωλικού να πάρει από τον Φεβρουάριο (μία ακόμα) ξεκάθαρη θέση κατά της βίας στον αθλητισμό και στην κοινωνία.

Με μεγάλη χαρά ικανοποιούμε την επιθυμία τους και θα τους φιλοξενήσουμε στο Αγρίνιο. Από κοινού θα υπενθυμίσουμε ξανά σε όλους ότι ο αγώνας κατά της βίας πρέπει να είναι καθημερινός. Η δολοφονία του Άλκη θα συνεχίσει να ενώνει φωνές και δράσεις!
Δείτε την ιστοσελίδα της Δομής Εις το Όνομα του Άλκη ΕΔΩ: https://www.inthenameofalkis.com/»

Παναιτωλικος – Αρης Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News