Ολυμπιακος - Ζαλγκίρις Live Streaming: Olympiacos - Zalgiris

Ολυμπιακος - Ζαλγκίρις Live Streaming: Olympiacos - Zalgiris

Ολυμπιακος – Ζαλγκίρις Live Streaming

Ολυμπιακος – Ζαλγκίρις Live Streaming: Ο Ολυμπιακός αρχίζει την πορεία του στην Euroleague της φετινής σεζόν απέναντι στην Ζαλγκίρις (21:00) στο ΣΕΦ, θέλοντας να μπει με το δεξί στη διοργάνωση.

Ώρα για δράση στον Ολυμπιακό. Οι προπονήσεις και τα φιλικά δίνουν τη θέση τους στα επίσημα παιχνίδια. Η αρχή, για τον Ολυμπιακό, γίνεται στο ΣΕΦ, στην έδρα του.

Πρώτος αντίπαλος της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα η πρωταθλήτρια Λιθουανίας, Ζαλγκίρις. Η ομάδα του Κάουνας έχει αλλάξει σημαντικά σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με την μεγαλύτερη και πιο σημαντική αλλαγή της να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποχώρησε από το Κάουνας, με τον Μάρτιν Σίλερ αν τον διαδέχεται, έχοντας ως στόχο να παρουσιάσει μια νέα ομάδα που ταυτόχρονα θα είναι ανταγωνιστική κόντρα σε κάθε αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν θα έχει απουσίες στο παιχνίδι του ΣΕΦ, με τον Έλληνα κόουτς να έχει σαν στόχο να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Ολυμπιακος – Ζαλγκίρις Live Streaming: Το πρόγραμμα της ημέρας

Αναντολού Εφές – Ζενίτ (20:30)
Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις (21:00)
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άλμπα Βερολίνου (21:05)
Μπαρτσελόνα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (22:00)
Βαλένθια – Βιλερμπάν (22:00)

Ολυμπιακος – Ζαλγκίρις Live Streaming: Λοβέρν: «Ο Ολυμπιακός είναι γεμάτος καλούς παίκτες»

Ο Τζόφρι Λοβέρν μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό ενόψει της πρεμιέρας της Euroleague, ενώ τόνισε πως η Ζαλγκίρις πρέπει να φτιάξει πολλά πράγματα ακόμα.

«Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα γεμάτη από καλούς παίκτες. Oπυρήνας της ομάδας παίζει μαζί για πολλά χρόνια. Ακόμα και ο Σλούκας που ήρθε από την Φενέρ έχει συνηθίσει να παίζει εκεί. Όλοι είναι μαζί ξανά. Πρέπει να παλέψουμε. Έχουμε ακόμα να φτιάξουμε πολλά πράγματα, αλλά θα πάρει χρόνο. Έχουμε νέους παίκτες, νέο προπονητή, νέο σύστημα. Νομίζω ότι βελτιωνόμαστε σε κάθε προπόνηση. Τώρα πρέπει να τα βάλουμε όλα μαζί» δήλωσε ο Γάλλος σέντερ.

Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming!

http://www.soccerjumbotvs.me/ch-8.html

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News