Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Live Streaming 5/1/2020 | Σούπερ Λιγκ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Live Streaming 5/1/2020 | Σούπερ Λιγκ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming: Με παρακαταθήκη τις εμφανίσεις του στα άλλα ντέρμπι ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Καραϊσκάκη σήμερα με στόχο τη νίκη και να κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό.

Μετά τη χθεσινή νίκη του Άρη στο μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ οι ερυθρόλευκοι μπορούν να περάσουν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία.

Αλλά και για τους πράσινους, πέρα από το γόητρο έχουν και βαθμολογικούς στόχους για να πάρουν την νίκη απόψε. Εάν τα καταφέρουν προσπερνούν τον ΟΦΗ και δεν αφήνουν τον Άρη να ξεφύγει.

Ο Γιώργος Δώνης φυσικά και τα γνωρίζει όλα αυτά και έτσι έχει καταστρώσει ένα πλάνο που μπορεί να αποφέρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα στο Φάληρο. Δεν έχει δείξει τις προθέσεις του για αυτό, παρά μόνο ότι ο Ζαχίντ αναμένεται να ξεκινήσει στην 11άδα.

Το 4-2-3-1 φαίνεται πως θα διατηρηθεί με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Γιόχανσον, Ινσούα στα άκρα και τους Σενκεφελντ και Πούγγουρα στο κέντρο της. Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης θα είναι μπροστά τους με τους Μπουζούκη, Ζαχίντ και Χατζηγιοβάννη μεσοεπιθετικά και τον Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Οι πράσινοι δεν αναμένεται να κατέβουν με στόχο να καταστρέψουν το παιχνίδι του αντιπάλου αλλά να εκμεταλλευθούν τα πλεονεκτήματά τούς έναντι αυτών του αιώνιου αντιπάλου. Με κατοχή της μπάλας και όχι περιμένοντας πίσω στην άμυνά τους.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming | Προαναγγελία αγώνα

Μετά από 26 χρόνια το ποδαρικό του νέου έτους γίνεται με ντέρμπι. Για τελευταία φορά είχε συμβεί στις 5 Ιανουαρίου (πάλι) του 1994. Στο «Σπύρος Λούης» ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός νικούσε με 2-1 (77’ φάουλ Σαραβάκος – 45’ σουτ Καλαντζής, 66’ σουτ Χαντζίδης).

Επίσης δώδεκα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά, που το ντέρμπι των αιωνίων έγινε τον Ιανουάριο. Ήταν στις 13 Ιανουαρίου 2008, όταν στο Νέο Φάληρο έφερναν 1-1 (45’ σουτ Άντζας – 15’ σουτ Εντόιγ), με τον Αντώνη Νικοπολίδη να αποκρούει πέναλτι του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Τρεις μέρες αργότερα έπαιζαν και για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό να νικά με 4-0.

Το σημερινό ντέρμπι είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, κυρίως όμως για τον Ολυμπιακό, που με την ισοπαλία στο Βόλο, έμεινε δύο βαθμούς από την κορυφή. Η μονομαχία με τον ΠΑΟΚ εξελίσσεται με μεγάλες απαιτήσεις για τις δύο ομάδες και κάθε απώλεια είναι καθοριστική.

Για τον Ολυμπιακό ξεκινά ένας μήνας κρίσιμος, καθώς έχει πέντε παιχνίδια δύσκολα. Με Παναθηναϊκό και Άρη μέσα, ενώ πηγαίνει στην Λαμία, στο «καυτό» Ηράκλειο και κλείνει εκτός έδρας με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος για 26 παιχνίδια πρωταθλήματος και 19 στην έδρα του. Μάλιστα έχει σκοράρει και στα 19. Το όπλο του Ολυμπιακού ωστόσο είναι η άμυνα. Τα έξι γκολ που έχει δεχτεί είναι εντυπωσιακό γεγονός, αν σκεφτεί κανείς ότι επόμενη καλύτερη άμυνα, αυτή του ΠΑΟΚ, είναι με υπερδιπλάσια γκολ, 13.

Τα τρία γκολ τα έχει δεχτεί στην έδρα του, όλα μάλιστα στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Μόνο αυτό από τον ΠΑΟΚ του κόστισε βαθμούς, αφού ΟΦΗ και ΑΕΛ τελικά ηττήθηκαν.

Ο Παναθηναϊκός έχει άλλο στόχο βέβαια, την είσοδο στην εξάδα της βαθμολογίας, που αυτή τη στιγμή είναι εκτός με υστέρηση σε ισοβαθμία. Σε αυτή τη μάχη φαίνεται ότι οι ισοπαλίες είναι χρήσιμες, καθώς όλες οι ομάδες έχουν απώλειες. Ο Παναθηναϊκός κόλλησε στο γκρουπ της εξάδας, καθώς έχει να χάσει από τον Οκτώβρη. Μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ, μετράει πέντε ισοπαλίες και τρεις νίκες.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming 5/1/2020 | Σούπερ Λιγκ

Εκτός έδρας δεν έχει κερδίσει όμως από τον Οκτώβριο. Μετά τη νίκη στο Περιστέρι, έχει πάρει τέσσερις ισοπαλίες στη σειρά, από ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό, Βόλο και ΟΦΗ. Οι τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες εκτός έδρας αποτελούν ισοφάριση του ρεκόρ του στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, επτά, μαζί με τον Άρη.

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι επιθετικό, καθώς έχει μόλις ένα γκολ ανά αγώνα μέσο όρο, 16 γκολ σε 16 αγώνες. Μόνο τέσσερις ομάδες έχουν χειρότερη επίθεση από τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα έχει πετύχει πέντε γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια του, αλλά ήταν αρκετά για να πάρει 10 βαθμούς! Δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, αφού δέχτηκε μόλις δύο γκολ σε αυτά τα έξι παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός έχει φύγει ισόπαλος από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στις δύο τελευταίες επισκέψεις του. Πήρε 1-1 το Μάρτιο του 2018, ισοφαρίζοντας στο τέλος, και 1-1 το Νοέμβριο του 2018, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στο τέλος.
Είχε προηγηθεί το 3-0 του Ολυμπιακού τον Νοέμβριο του 2016, μια τρίτη νίκη στη σειρά στην έδρα του. Ο Παναθηναϊκός νίκησε για τελευταία φορά το Μάρτιο του 2014, με 3-0.

Ανεξάρτητα έδρας, τα τρία τελευταία παιχνίδια που ολοκληρώθηκαν έληξαν 1-1. Γιατί παρεμβάλλεται και η νίκη του Ολυμπιακού στο ματς που διακόπηκε τον περασμένο Μάρτη. Στα πέντε τελευταία – χωρίς το μηδενισμό – δεν έχει καταφέρει μια από τις δύο ομάδες να βάλει περισσότερα από ένα γκολ στο ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός έχει να το κάνει από το 3-0 του 2016 και ο Παναθηναϊκός από τον Φεβρουάριο του 2015 σε μια νίκη με 2-1 γηπεδούχος.

Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει και τα εννέα τελευταία παιχνίδια του σε ξεκίνημα ημερολογιακού έτους. Για τελευταία φορά είχε χάσει πριν από 10 χρόνια, στις 6 Ιανουαρίου 2010, 2-1 από την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (26’ σουτ Α. Παπαδόπουλος – 33’ σουτ, 40’ φάουλ Σκόκο).

Ο Παναθηναϊκός έχει.. ποικιλία αποτελεσμάτων για ποδαρικό. Παίζοντας εκτός έδρας το πρώτο της χρονιάς, έχει να κερδίσει από το 2011, στην Ξάνθη τότε.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming | Η ιστορία

Νίκες Ολυμπιακού: 45
Ισοπαλίες: 47
Νίκες Παναθηναϊκού: 30

Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό
Νίκες Ολυμπιακού: 26
Ισοπαλίες: 22
Νίκες Παναθηναϊκού: 12

Στον πρώτο γύρο
22.09.2019: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1
(90’ πέναλτι Μολό – 36’ σουτ Γκερέρο. Στο 60’ ο Ζοζέ Σα απέκρουσε πέναλτι του Μακέντα)

Πέρσι
11.11.2018: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-1
(90’ σουτ Σισέ – 61’ σουτ Κάτσε)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch31.html

http://assia.tv/live2/spot-liga/?lang=ru

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News