Ολυμπιακος ΟΦΗ Live Streaming : Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 1-7-2020

Ολυμπιακος ΟΦΗ Live Streaming : Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 1-7-2020

Ολυμπιακος ΟΦΗ Live Streaming: Το αήττητο σερί του θέλει να διευρύνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (21:30, Novasports 1).

Υπό άλλες συνθήκες, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα περίμεναν την ομάδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να πανηγυρίσουν τον τίτλο.

Τώρα όμως το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα έχει γιορταστική ατμόσφαιρα για τους «ερυθρόλευκους», αλλά χωρίς τους φιλάθλους, λόγω των συνθηκών. Ωστόσο Ολυμπιακός θα θελήσει να συνεχίσει τα σερί του, απέναντι σε έναν ΟΦΗ, που παλεύει για ό,τι καλύτερο, απολαμβάνοντας την παρουσία του στα πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός

Την Τετάρτη νίκησε τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου και την Κυριακή νίκησε την ΑΕΚ και πήρε και μαθηματικά (με τα ισχύοντα δεδομένα) το πρωτάθλημα.

Έχει πετύχει 99 γκολ στη σεζόν.
Είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια των πλέι οφ.

Τώρα έχει κερδίσει τα εννέα τελευταία για το πρωτάθλημα και 13 στα 14 τελευταία, με μοναδική απώλεια την ισοπαλία με την ΑΕΚ. Επίσης έχει 16 νίκες στα 18 τελευταία, με ισοπαλίες με Βόλο και ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός έχει  φτάσει συνολικά χωρίς ήττα 40 αγώνες πρωταθλήματος, μετά την ήττα στην Τούμπα στις 10 Φεβρουαρίου 2019.

Δέχτηκε γκολ από τον Άρη, αφού δεν είχε δεχτεί στα πέντε προηγούμενα. Στα 11 τελευταία δέχτηκε τρία γκολ, από Άρη, Ξάνθη και ΑΕΚ, αφού όμως προηγήθηκε 3-0, 3-0 και 2-0 αντίστοιχα!

Έχει κρατήσει επίσης το «μηδέν» σε 13 από τους 18 τελευταίους αγώνες του, και συνολικά σε 20 από τους 30 αγώνες του.

Δέχτηκε δύο από τον Άρη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ δεν είχε δεχτεί περισσότερα από ένα γκολ στα 28 προηγούμενα. Το παιχνίδι εκείνο με τον Άρη είναι το μοναδικό από τα τελευταία 40 πρωταθλήματος, που δέχτηκε πάνω από ένα γκολ.

Ολυμπιακος ΟΦΗ Live Streaming : Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 1-7-2020

Στην κανονική περίοδο

Έγινε η τρίτη ομάδα στην ιστορία, που δεν έχει χάσει παίζοντας με όλες τις ομάδες από δύο φορές. Για τον Παναθηναϊκό το 1963-64 και τον ΠΑΟΚ το 2018-19 αυτό σήμαινε και αήττητο πρωτάθλημα.

Μπήκε στα πλέι οφ 14 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ και 15 από την ΑΕΚ.

Έφτασε τα 53 γκολ και έχει πάλι την καλύτερη επίθεση.

Πέτυχε δύο φορές από πέντε γκολ σε αγώνα του, τέσσερις φορές από τέσσερα και άλλες δύο φορές από τρία γκολ.

Δεν σκόραρε σε τρία ματς, στα 0-0 σε Ξάνθη, Βόλο και με την ΑΕΚ.

Έχει μακράν την καλύτερη άμυνα με εννέα γκολ.

Στη νίκη επί του Πανιωνίου με τα τρία γκολ που πέτυχε στα πρώτα εννέα λεπτά, έκανε ρεκόρ του γρηγορότερου 3-0 στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League.

Ο Ολυμπιακός εντός έδρας

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος και σκοράρει και στα 26 τελευταία παιχνίδια της έδρας του. Έχει κερδίσει τα οκτώ τελευταία μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, βάζοντας 24 γκολ.
Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα, που δεν έχασε φέτος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η τελευταία ομάδα που του έκοψε βαθμούς αλλά και η τελευταία που νίκησε στο Νέο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός έχει 22 νίκες και μια ισοπαλία στα 23 τελευταία γηπεδούχος.

Έχει δεχτεί επτά γκολ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», από τα 11 συνολικά.  Τα τρία από αυτά από τον Άρη. Μόνη ομάδα που έχει προηγηθεί είναι ο ΠΑΟΚ.

Επίσης μόνο μια ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο ΟΦΗ τον περασμένο Οκτώβρη! Είναι η μοναδική ομάδα, που το έχει καταφέρει από τον Σεπτέμβρη του 2018!
Το παιχνίδι με τον Άρη για την κανονική διάρκεια, είναι το μοναδικό από τα τελευταία 34 πρωταθλήματος στην έδρα του, που δέχτηκε πάνω από ένα γκολ. Βέβαια συνέβη το ίδιο με τη Λαμία, αλλά για το Κύπελλο.

Ολυμπιακος ΟΦΗ Live Streaming : Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 1-7-2020

Ο ΟΦΗ

Πήρε τον πρώτο του βαθμό στα πλέι οφ, στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Παραμένει χωρίς νίκη. Έχει να νικήσει από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής, διάρκειας, 3-0 τη Λαμία, που της έδωσε το εισιτήριο για την εξάδα.

Έχει για το πρωτάθλημα δύο νίκες στα 11 τελευταία και τρεις στα 16 τελευταία.

Δεν έχει ισοπαλία στα οκτώ τελευταία.

Κράτησε το μηδέν με τον Παναθηναϊκό, αφού είχε δεχτεί οκτώ γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ.

Έχει σκοράρει σε επτά από τα 15 τελευταία, ενώ είχε βάλει γκολ στα 13 από τα 15 πρώτα.

Έχει βάλει έξι φορές τρία ή περισσότερα γκολ. Στα έξι πρώτα παιχνίδια το έκανε τέσσερις φορές, στα 24 τελευταία δύο.

Η κανονική περίοδος

Ο ΟΦΗ εξασφάλισε την παρουσία του στα πλέι οφ στο τελευταίο του παιχνίδι, όταν και νίκησε τη Λαμία. Νίκησε στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια του, με Ατρόμητο και Λαμία, για να τα καταφέρει, αλλά έκανε άσχημο δεύτερο γύρο. Έκανε τρεις νίκες στα 12 τελευταία, ενώ είχε επτά στα 14 πρώτα!
Έκανε έξι ήττες στα 11 τελευταία, όσες ακριβώς είχε και στα 15 πρώτα.

Έκανε τέσσερις ισοπαλίες, τις λιγότερες από κάθε άλλη ομάδα, γεγονός που βοήθησε τον ΟΦΗ βαθμολογικά.

Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στη φάση των «16» από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ εκτός έδρας

Ηττήθηκε στα τέσσερα τελευταία από ΠΑΟΚ (δύο φορές), ΑΕΚ και Άρη δεχόμενος 13 γκολ. Αμέσως πριν είχε δύο καλά αποτελέσματα εκτός, τη νίκη στη Νέα Σμύρνη και την ισοπαλία στην Ξάνθη.

Αλλά αμέσως πριν είχε κάνει άλλες επτά ήττες.
Δεν είχε χάσει τα δύο πρώτα του εκτός έδρας, ισοπαλία με Άρη και νίκη με Παναθηναϊκό, αλλά στα 13 που ακολούθησαν κατάφερε να μην χάσει μόλις άλλα δύο! Με τον Παναθηναϊκό είναι η μοναδική του νίκη εκτός στο πρωτάθλημα.

Δεν έβαλε πάντως γκολ στα τέσσερα από τα οκτώ τελευταία εκτός έδρας, ενώ είχε βάλει στα έξι από τα επτά πρώτα.
Έχει δεχτεί γκολ και στα 15 παιχνίδια του πρωταθλήματος εκτός έδρας. Για τελευταία φορά κράτησε το «μηδέν» στις 5 Μαίου 2019, όταν είχε νικήσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 2-0.

Η ισοπαλία στην Ξάνθη ήταν η πρώτη μετά την πρεμιέρα με τον Άρη. Ενδιάμεσα δεν είχε ισοπαλία σε εννέα παιχνίδια. Έχει δηλαδή μία ισοπαλία εκτός έδρας στα 14 τελευταία.
Στην κανονική περίοδο

Μάζεψε οκτώ βαθμούς εκτός έδρας, μόνο οι ουραγοί Παναιτωλικός και Πανιώνιος είχαν χειρότερη συγκομιδή.

Μεταξύ τους

Ο Ολυμπιακός νίκησε δύο φορές τον ΟΦΗ φέτος, φτάνοντας τις τρεις σερί νίκες, μετά τη νίκη του ΟΦΗ τον Οκτώβριο του 2018 με 1-0 στο Ηράκλειο. Είναι και η τελευταία ήττα του Ολυμπιακού από ομάδα της περιφέρειας.

Τώρα ο Ολυμπιακός έχει 10 νίκες στα 11 τελευταία μεταξύ τους για το πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ έχει μια νίκη στα τελευταία 19 μεταξύ τους, αλλά και δύο νίκες στα τελευταία 30, αυτή του 2018 και άλλη μια το 2005.

Ισοπαλία έχουν να φέρουν από τον Οκτώβρη του 2011, 2-2 στο Νέο Φάληρο.

Μεταξύ τους με τον Ολυμπιακό γηπεδούχο

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή παράδοση με  τον ΟΦΗ. Έχει κερδίσει τα πέντε τελευταία, δύο αυτά με σκορ 5-1.
Ο ΟΦΗ έχει να πάρει αποτέλεσμα από τον Οκτώβρη του 2011, το 2-2 στο Νέο Φάληρο. Είχαν προηγηθεί 17 σερί νίκες του Ολυμπιακού! Έχει ο Ολυμπιακός δηλαδή 22 νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία 23 γηπεδούχος.

Ο ΟΦΗ έχει μόνο μια νίκη εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι ένα ιστορικό παιχνίδι, αφού πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του πρωταθλήματος.  Ήταν το Μάιο του 1990, όταν ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μέχρι και με 4-0, αλλά τελικά ο ΟΦΗ έβαλε στη συνέχεια πέντε γκολ και νίκησε με 5-4! (31’ σουτ Ντέταρι, 42’ σουτ Μητρόπουλος, 44’ σουτ Κωφίδης, 48’ σουτ Τσιαντάκης – 51’ σουτ Γ. Μαρινάκης, 62’ σουτ Βέρα, 85’ σουτ Μπατσινίλας, 87’ σουτ Βέρα, 90’ φάουλ Βάβουλας).

Από τότε ο ΟΦΗ δεν έχει κερδίσει σε 25 επισκέψεις στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακος ΟΦΗ Live Streaming : Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 1-7-2020

Η ιστορία

Νίκες Ολυμπιακού: 53

Ισοπαλίες: 19

Νίκες ΟΦΗ: 12

Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό
Νίκες Ολυμπιακού: 37

Ισοπαλίες: 4

Νίκες ΟΦΗ: 1

Τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου
19.10.2019: Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-1
(11’ κεφαλιά, 57’ σουτ Σουντανί – 45’ σουτ Ναμπί)

22.01.2020: ΟΦη – Ολυμπιακός 0-1
(45’ σουτ Καμαρά. Στο 90’ 2η κίτρινη Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού)

Δείτε εδώ: Ειδικά στοιχήματα Superleague

Δείτε τα λινκς…

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch2.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News