Ολυμπιακός - Ατρόμητος Live Streaming 10/11/2019

Ολυμπιακός - Ατρόμητος Live Streaming

Ολυμπιακός – Ατρόμητος Live Streaming: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» σήμερα (17.15) για την 10η αγωνιστική της Superleague.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος Live Streaming: Με ορισμένες αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο.

Αν και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αποκάλυψε ξεκάθαρα τα πλάνα του στο Ρέντη, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται ότι θα κατέβουν στο ματς με ορισμένες αλλαγές.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Συγκεκριμένα ο Σα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πρόκειται να αντικαταστήσει έναν εκ των Σεμέδο ή Μεριά. Στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να βρίσκεται ο Ελαμπντελαουί, ενώ στο αριστερό περιμένουμε τον Λεονάρντο Κούτρη.

Στον άξονα προβάδισμα έχουν οι Γκιγιέρμε – Καμαρά, δίχως να αποκλείεται να αγωνιστεί ο Μπουχαλάκης, ενώ στα εξτρέμ θα κινούνται Ποντένσε και Μασούρας. Στην κορυφή της επίθεσης πρόκειται να αγωνιστεί ο Ελ Αραμπί, με τον Σουντανί πιο πίσω του.

Ενδεχόμενο επιστροφής Σιόβα στον Ολυμπιακό

Υπάρχουν σκέψεις για επαναπατρισμό του Δημήτρη Σιόβα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Σιόβας, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή». Ο κεντρικός αμυντικός της Λεγανές φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει τα «ερυθρόλευκα», ώστε να κλείσει την καριέρα του στο Λιμάνι, όπως οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο Σιόβας έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα έως το 2021, με την ομάδα του Πειραιά να έχει το όνομά του Έλληνα διεθνή στην μεταγραφική της λίστα. Βέβαια, για να προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε μία τέτοια απόφαση θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να μείνει ελεύθερος από τη Λεγανές.

Λινκς για το παιχνίδι…

http://assia.tv/live2/stonlinetv/?lang=

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News