Ολυμπιακος - Σλοβαν Μπρατισλαβας Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (4/8)

Ολυμπιακος - Σλοβαν Μπρατισλαβας Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (4/8)

Ολυμπιακος – Σλοβαν Μπρατισλαβας Live Streaming | Olympiacos – Slovan Bratislava Live Streaming:

Νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκη» τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (22:00) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Mία εβδομάδα μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα από τα προκριματικά του Champions League και οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στην απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς από την τεχνική ηγεσία με τον Κάρλος Κορμπεράν να τον αντικαθιστά. Ο 39χρονος τεχνικός που πέρσι οδήγησε τη Χάντερσφιλντ μέχρι τον τελικό της Championship, μπαίνει από την αρχή στα δύσκολα και παρά το μικρό διάστημα γνωριμίας με τους παίκτες του δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε μαζικές αλλαγές στην ενδεκάδα αλλά και στη διάταξη, καθώς σκέφτεται σχηματισμό και με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Το σίγουρο είναι πως ο Ισπανός προπονητής των Πειραιωτών θα επιχειρήσει να διορθώσει τα προβλήματα που έβγαλε η ομάδα στα δύο παιχνίδια κόντρα στους Ισραηλινούς, τόσο σε επίπεδο δημιουργίας με μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό και λιγοστές ευκαιρίες, όσο και στην αμυντική λειτουργία, καθώς η εστία της παραβιάστηκε πέντε φορές.Europa League Live Streaming

Από αποκλεισμό μεταφέρθηκε στα προκριματικά του Europa League και η Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι Σλοβάκοι μπορεί πέρσι να κατέκτησαν το πρωτάθλημα στη χώρα τους για πρώτη φορά ύστερα από δέκα χρόνια, όμως η χρονιά στην Ευρώπη δεν μπήκε καλά. Αν και επικράτησαν στην έδρα της Φερεντσβάρος (2-1), στον επαναληπτικό στην Μπρατσλάβα οι Ούγγροι με δύο γκολ στο φινάλε πήραν την πρόκριση με σκορ 4-1. Μάλιστα, κινδύνεψαν και με ήττα-σοκ πριν στο τελευταίο ματς πριν το Φάληρο, όπου βρέθηκαν στην έδρα τους πίσω με δύο γκολ κόντρα στην Ζεμπλίν, ωστόσο, με ανατροπή (4-2) στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Βλάντιμιρ Βάις έβγαλαν αντίδραση.

Ολυμπιακος – Σλοβαν Μπρατισλαβας Live Streaming: «Ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι ομάδα Champions League»

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού στα play off του Europa League, αλλά και τον αποκλεισμό από το Champions League μίλησε ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων των «ερυθρόλευκων», Κώστας Βερνίκος.

Ο Κώστας Βερνίκος σημείωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν κλαίνε, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θέλουμε όλοι να είναι ομάδα επιπέδου Champions League. Κι επειδή συνήθως ξεχνάμε εύκολα, καλό είναι να θυμόμαστε ότι από το 2011 μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός έχει παίξει οκτώ φορές στους ομίλους του Champions League, κάτι που είναι δύσκολο όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου στην Ευρώπη.

Φέτος δεν τα καταφέραμε και η στενοχώρια είναι τεράστια, από τον πρόεδρο, μέχρι όποιον οπαδό κι αν ρωτήσετε. Στενοχώρια υπάρχει αλλά ο Ολυμπιακός δεν βάζει τα κλάματα.

Ο Ολυμπιακός δουλεύει, ένας νέος προπονητής εργάζεται από χθες για τα επόμενα παιχνίδια και στόχος είναι κερδίσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί για το ranking του συλλόγου και της Ελλάδας.

Φυσικά στην Ελλάδα στόχος είναι η κατάκτηση του νταμπλ και η δημιουργία μιας νέας ομάδας που θα είναι του χρόνου εκεί που όλοι θέλουμε, στους ομίλους του Champions League.

Όταν μια ομάδα παίζει οκτώ φορές στα δέκα χρόνια στους ομίλους του Champions League, κάποιες φορές αυτό δεν είναι εφικτό, αν και καλό θα ήταν να έκανε 10/10. Δεν πιστεύω ούτε στην τύχη, ούτε στη συγκυρία. Πιστεύω στη δουλειά και με την κατάλληλη δουλειά θα επανέλθουμε εκεί που θέλουμε να είμαστε».

Για την κλήρωση με Μακάμπι Χάιφα ή Απόλλωνα Λεμεσού: «Πρώτη φορά συμβαίνει να ξαναπέσεις με τους αντιπάλους. Ο Ολυμπιακός πρέπει πρώτα να περάσει τη Σλόβαν και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε τη συνέχεια. Ο σύλλογος ασχολείται με τον αγώνα της Πέμπτης. Εκεί χρειάζεται να είναι όλοι ενωμένοι στα δύσκολα, ο κόσμος, η διοίκηση και οι παίκτες για να προχωρήσει η ομάδα και να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς στην Ευρώπη».

Χουάνγκ: «Θέλω επιτέλους ένα πρωτάθλημα»

Ο Χουάνγκ Ίνμπομ μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και το πόσο θέλει να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα του.
Αναλυτικά όσα ανέφερε σε Μέσο της πατρίδας του ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού:

«Είχα αγωνιστεί σε πολλές ομάδες, που ήταν πιο χαμηλά στην κατάταξη του πρωταθλήματος, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πάντα αγωνίζεται για το πρωτάθλημα. Και θέλω να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα, για πρώτη φορά! Θεωρώ, επίσης, πως είναι ένα καλό μέρος, προκειμένου να βελτιώσω τα στατιστικά μου στην επίθεση.

O Mπέντο μου είπε πως είναι ένα πολύ μεγάλο club. Πρόκειται για μια ομάδα, με πολύ καλές εγκαταστάσεις και υποδομές και οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι και ενημερωμένοι για όλες τις λεπτομέρειες στην ομάδα».

Ενώ στην συνέχεια δήλωσε: «Μπορεί η ομάδα να αποκλείστηκε από το Champions League, αλλά συνεχίζω να ονειρεύομαι τη μέρα που θα αντιμετωπίσω τους φίλους μου και συμπατριώτες, Κιμ, της Νάπολι και Χουάνγκ, της Γούλβς, σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο.

Το Champions League είναι το μεγαλύτερο τουρνουά στο ποδόσφαιρο της Ευρώπης και θα ήταν μια μεγάλη τιμή να ανταλλάξω φανέλες με τους συμπατριώτες μου».

Ολυμπιακος – Σλοβαν Μπρατισλαβας Live Streaming: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μαρτίνς

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αποχαιρετά τους «ερυθρόλευκους» μέσω social media.
Τον Ολυμπιακό αποχαιρέτησε μέσω social media ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αφήνει το «Γ.Καραϊσκάκης» περήφανος για την κληρονομιά των τελευταίων 4 σεζόν, όπως ανέφερε ο ίδιος στο μήνυμά του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς:

«Σήμερα η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό λήγει.

Ήταν 4 χρόνια στα οποία όλοι μαζί κερδίσαμε τίτλους, καταφέραμε εκατοντάδες νίκες και πολλά ρεκόρ. Τον Ολυμπιακό τον σεβάστηκαν πάλι παντού και μαζί γράψαμε ιστορία στον μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδας. Μαζί ξυπνήσαμε τον αθλητικό γίγαντα του Πειραιά και τον οδηγήσαμε σε μία νικηφόρα δυναμική.

Αφήνω το Καραϊσκάκη περήφανος για την κληρονομιά των τελευταίων 4 σεζόν. Ήταν μεγάλη μου χαρά να είμαι κομμάτι της ιστορίας αυτού του τεράστιου Συλλόγου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας που δούλεψαν μαζί μου, καθώς και τους φιλάθλους που μου έχουν στείλει χιλιάδες μηνύματα στήριξης. Και ξεχωριστά τον Πρόεδρο: Για την εμπιστοσύνη και την πίστη του στο project μας.

Αφήνω μία υπέροχη χώρα που πλέον αποτελεί κομμάτι της ζωής μου. Έναν λαό παθιασμένο με το ποδόσφαιρο και τον οποίο πάντα θαύμαζα. Οπότε κλείνω, λέγοντας: Θα σε ξαναδώ σύντομα Ελλάδα!

Σας ευχαριστώ όλους.»

Ολυμπιακος – Σλοβαν Μπρατισλαβας Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News