Οι πρώτες δηλώσεις του Κλεϊνχέισλερ ως παίκτης του Παναθηναϊκού!

Μεταγραφή Κλεϊνχέισλερ: Η πρώτη του αντίδραση μετά την υπογραφή

Αναλυτικά όσα είπε στο PAO TV:

Για ποιον λόγο διάλεξες τον Παναθηναϊκό;

«Μίλησα με τον μάνατζερ μου, με την οικογένεια μου και όλοι υποστήριξαν την επιλογή μου. Είδαμε τα πάντα για τον σύλλογο και τους φιλάθλους και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Όσιγιεκ γι΄ αυτά τα τέσσερα χρόνια. Εμαθα πολλά εκεί. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της που με υποστήριξαν. Για την καριέρα μου αυτή είναι μια νέα πρόκληση, είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι΄ αυτό και ανυπομονώ να αγωνιστώ με τους συμπαίκτες μου».

Μίλησες με κάποιον για να αντλήσεις πληροφορίες για τη νέα σου ομάδα;

Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου αγωνιστικά;

«Δεν έχει σημασία για μένα σε ποια θέση παίζω. Ας πούμε ότι η προτιμότερη θέση είναι στα άκρα αλλά και στον άξονα. Αλλά το σημαντικό είναι πού θέλει ο προπονητής να παίξω. Μου αρέσει όταν έχω την μπάκα να συγκλίνω και να σουτάρω εάν βρίσκω ανοιχτό χώρο. Μου αρέσει να μάχομαι. Δυνατό μου στοιχείο είναι η νοοτροπία. Επίσης μου αρέσει η κατοχή μπάλας».

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος με τον Παναθηναϊκό;

«Ήμουν ένα χρόνο στην Μπουντεσλίγκα. Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού εκεί και είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Τώρα ήρθα εδώ και το σημαντικό στην καριέρα μου ήταν να παίξω σε μεγάλο σύλλογο. Στόχος μου είναι να κερδίσω όσα περισσότερα μπορώ. Στην καριέρα μου δεν κέρδισα πολλούς τίτλους και τώρα με αυτό το σύλλογο θέλω να κερδίσω τίτλους και στόχους»

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News