ΟΦΗ - Ολυμπιακός Live Streaming Ζωντανή μετάδοση | OFI - OLympiacos

ΟΦΗ - Ολυμπιακός Live Streaming Ζωντανή μετάδοση | OFI - OLympiacos

ΟΦΗ – Ολυμπιακός Live Streaming: Οι Κρητικοί υποδέχονται στην Κρήτη τον Ολυμπιακό, σε ΄μια επικίνδυνο έξοδο για την ομάδα του Πειραιά. Δείτε ζωντανά.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλει στραβοπάτημα ο Ολυμπιακός στο Ηράκλειο, στην προσπάθεια που κάνει για το πρωτάθλημα.

Εκτός αποστολής που ταξίδεψε στο Ηράκλειο έμεινε ο Ντανιέλ Ποντένσε, που χθες επέστρεψε στις προπονήσεις και φαίνεται πως βρίσκεται μια ανάσα από την Γουλβς.

Στην Αθήνα έμεινε ο Κώστας Φορτούνης που δεν ήταν στην αποστολή ούτε στο παιχνίδι με τον Άρη. Επίσης εκτός είναι οι τραυματίες Μπενζιά και Μπρούνο, αλλά και για λόγους τακτικής οι Τοροσίδης, Ραντζέλοβιτς και Κούτρης. Ο τελευταίος έμεινε έξω και στη θέση του μπήκε ο Γιασίν Μεριά, που ήταν εκτός στο τελευταίο ματς.

Αναλυτικά η αποστολή: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιγέρμε, Χριστοδουλόπουλος, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά.

Links για ΟΦΗ – Ολυμπιακός Live Streaming

Χωρίς Μάνο και Τσιλιανίδη κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΟΦΗ: Σημαντικές απουσίες για τον Γιώργο Σίμο, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν υπολογίζει τους Μάνο και Τσιλιανίδη και θα χάσει έτσι δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Αναλυτικά η αποστολή: Γουάιλι, Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Κουτρουμπής, Νάστος, Νέιρα, Σεμέδο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μπράουν, Περδίκης, Σουρνάκης, Νοικοκυράκης, Σόουζα.

Σκέψεις να προχωρήσει για Σεμέντο στον Ολυμπιακό

Ο Ποντένσε αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό με την μεταγραφή τους στη Γουλβς να θεωρείται πως θα κλείσει τις επόμενες ημέρες.

Στο Λιμάνι όμως έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν τις σκέψεις τους για το πως θα κινηθούν για να καλύψουν το κενό του Πορτογάλου στο ρόστερ.

Έτσι σύμφωνα με τη στήλη ο «τρελός του χωριού» στη Sportday οι υπεύθυνοι της ομάδας σκοπεύουν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Σεμέντο του ΟΦΗ.

Οι ερυθρόλευκοι αναφέρεται ότι έχουν ανοικτή γραμμή με τον μάνατζερ του παίκτη αλλά και έχουν αναλύσει το πώς θα πρέπει να κινηθούν για να πετύχουν σύντομα την απόκτησή του.

Λινκς για το παιχνίδι…

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch31.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News