Ο στόπερ που ακούστηκε για Παναθηναϊκό και όχι μόνο...

Ο στόπερ που ακούστηκε για Παναθηναϊκό και όχι μόνο...

Την αναμέτρηση Αγγλία – Ιράν για τη δεύτερη ημέρα του Μουντιάλ που διεξάγεται στα γήπεδα του Κατάρ σημάδεψε ο τραυματισμός του Ιρανού τερματοφύλακα Μπέιρανβαντ.

Ο κίπερ του Ιράν συγκρούστηκε με τον αμυντικό της ομάδας του και αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή μετά από 10 λεπτά.

Ο αμυντικός Μαζίντ Χοσεϊνί δεν είναι άγνωστος σε Παναθηναϊκό , ΑΕΚ, Ολυμπιακό από την περίοδο που έπαιζε στην Τραμπζονσπόρ καθώς είχε προταθεί από τον ατζέντη του και στις τρεις ελληνικές ομάδες.

Μάλιστα το 2020 φαινόταν ότι η ΑΕΚ θα κέρδιζε την υπογραφή του όμως η μεταγραφή ναυάγησε και ο παίκτης παρέμεινε στη Τουρκία.

Το καλοκαίρι του 2021 ο Χοσεϊνί αποχώρησε από την ομάδα της Τραπεζούντας και συνεχίζει την καριέρα του στην Καϊσέρισπορ, με τη φανέλα της οποίας γράφει συνολικά 45 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ.

Παναθηναϊκός: Το χρονικό πλάνο των μεταγραφών και το «κακό σενάριο»

Στον Παναθηναϊκό έχουν ζεσταθεί για τα καλά οι μηχανές όσον αφορά τις μεταγραφές στις οποίες θα προχωρήσει η ομάδα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεψαχνίζει την αγορά με σκοπό να βρει τους κατάλληλους παίκτες οι οποίοι θα έρθουν και θα βοηθήσουν ουσιαστικά τον Σύλλογο.

Βέβαια, ο Σέρβος προπονητής δεν πρόκειται να βιαστεί να προχωρήσει κάποια υπόθεση καθώς ξέρει πολύ καλά πως αν γίνουν λάθος κινήσεις, το Τριφύλλι θα έχει τεράστιο πρόβλημα στην συνέχεια της σεζόν.

Έτσι, ο προπονητής του Τριφυλλιού τσεκάρει περιπτώσεις που πληρούν τα κριτήρια ενώ οι μεταγραφές που θα γίνουν αναμένονται να μην ολοκληρωθούν σύντομα.

Άλλωστε, ο κόουτς προτιμάει να αργήσει και να βρει αυτό που θέλει παρά να πάρει ρίσκα και ειδικά στην μέση της σεζόν όπου τα λάθη δεν διορθώνονται.

Όμως υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος η οποία λέει ότι οι Πράσινοι δεν πρέπει να αργήσουν πολύ στις μεταγραφές καθώς ο Γενάρης έχει πολλά παιχνίδια και το υπάρχον ρόστερ θα χρειαστεί ενίσχυση για να ανταπεξέλθει.

Τέλος, το μόνο σίγουρο είναι ότι διοίκηση και κόσμςος εμπιστεύονται με κλειστά μάτια τον Γιοβάνοβιτς ο οποίος έχει να περηφανεύεται ότι οι μεταγραφές που έχει κάνει ήταν επιτυχείς και οι παίκτες που ήρθαν πρόσφεραν στον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News