«Ο Παναθηναϊκός έχει 1.000 δίκια που φωνάζει για την υπόθεση του ΟΑΚΑ»

Παναθηναϊκός-Παρτίζαν: Πέντε λόγοι για να πας ΟΑΚΑ!

Ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης μίλησε για την υπόθεση του ΟΑΚΑ τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός έχει απόλυτο δίκιο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο δημοσιογράφος στη livesport:

«Πρώτα ο Παναθηναϊκός περίμενε πολλούς μήνες για να ολοκληρωθεί με την κυβέρνηση η συμφωνία παραχώρησης του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια. Άπειρες οι εργατοώρες που δούλεψαν την υπόθεση οι άνθρωποι της ΚΑΕ με τον Δημητριάδη, τον Γεραπετρίτη, όλους τους (τότε) στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κι αφού τον περασμένο Απρίλιο ολοκληρώθηκε αυτή και ανακοινώθηκε «δόξα και τιμή», υποτίθεται ότι το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα περνούσε στα χέρια του Παναθηναϊκού Ιούλιο 2022. Από τους όμως έχουν περάσει 5 μήνες και «ούτε φωνή ούτε ακρόαση».

Μέχρι που πλέον απηύδησαν οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό και εξέδωσαν προχθές την «προειδοποιητική ανακοίνωση». Ήταν μια ξεκάθαρη «βολή» ότι ξέρουν και δεν μπορεί ουδείς να τους κοροϊδέψει.

Είμαι καλοπροαίρετος και θέλω να πιστεύω ότι έτσι θα γίνει. Για την ώρα πάντως, δύο πράγματα συμπληρώνω: 1. Ότι ο Παναθηναϊκός έχει 1.000 δίκια που φωνάζει για την καθυστέρηση και ορθότατα εξέδωσε ανακοίνωση. 2. Με την «κυβέρνηση Αυγενάκη» στον αθλητισμό ΠΟΤΕ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, πόσο μάλλον όταν μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο…»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News