«Ο Αλαφούζος στήριξε τον Γιοβάνοβιτς στα δύσκολα και το εξαργυρώνει»

Παναθηναϊκός: Ισως αυξηθεί ακόμη περισσότερο το μπάτζετ!

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Αμμοχώστου, Γιάννος Χρυσοστόμου, μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν το κυπριακό κλαμπ στην απόφαση βράβευσης του Σέρβου τεχνικού του Παναθηναϊκού στο επερχόμενο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ σχολίασε τη διαδρομή του Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sdna:

«Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Στη διαδρομή του στα γήπεδα διακρίθηκε τόσο ως παίκτης, όσο και αργότερα ως προπονητής.

Αποτελεί πρότυπο για όλους τους νεότερους προπονητές στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Διέπρεψε σε όλες τις ομάδες που εργάστηκε και τυχγάνει καθολικής εκτίμησης και σεβασμού.

Όλα αυτά μας οδήγησαν στην απόφαση να τον βραβεύσουμε στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 7 Δεκεμβρίου. Είναι μεγάλη τιμή για τη Νέα Σαλαμίνα που θα παίξει με τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς».

 Για τη φετινή πορεία και το αήττητο του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Για να είμαι ειλικρινής είναι κάτι που δεν το περίμενα. Με εξέπληξε η αήττητη διαδρομή του Παναθηναϊκού.

Φαίνεται και βγαίνει στο γήπεδο η πολύ καλή δουλειά του Γιοβάνοβιτς»

– Για το κατά πόσον ο Γιοβάνοβιτς μπορεί να διαγράψει στον Παναθηναϊκό μια ανάλογη πορεία με εκείνη που είχε στον ΑΠΟΕΛ:

«Στον Παναθηναϊκό βλέπουμε να παίρνει τα ματς με πιο στενά σκορ,ενώ στον ΑΠΟΕΛ κέρδιζε πολύ πιο άνετα. Μπορεί να έχει ανάλογη πορεία, χρειάζεται όμως χρόνο και υπομονή.

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τον εμπιστευτεί απόλυτα. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο έχουμε τη συνήθεια να αλλάζουμε εύκολα τους προπονητές.

Ο Αλαφούζος στήριξε τον Γιοβάνοβιτς στα δύσκολα και την πρώτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό και φέτος το εξαργυρώνει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News