"Ίσως κάποια μέρα να γράψω βιβλίο"

"Ίσως κάποια μέρα να γράψω βιβλίο"

Ούτε σε βιβλίο δεν χωράνε τα όσα έζησε ο Ντάριλ Μίντλετον με τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Αμερικανός βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Μίντλετον μίλησε στην εφημερίδα “Goal”, για το “Nick Galis Cup”, αλλά και όλα όσα έζησε με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενος που αποτέλεσε και εκείνος μέρος αυτής της παρέας.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Η Ελλάδα κι ο Παναθηναϊκός μού πρόσφεραν πολλά. Πέρασα πέντε αξέχαστα, υπέροχα χρόνια στη χώρα σας. Ένιωσα περίεργα όταν έμαθα πως θα παίζαμε στο πρώτο ματς του τουρνουά. Τι να πρωτοθυμηθώ; Ούτε σε βιβλίο δεν χωράνε αυτά που ζήσαμε. Ίσως κάποια μέρα να το κάνω κι αυτό.

Είμαι χαρούμενος που αποτέλεσα μέλος εκείνης της παρέας, εκείνης της προσπάθειας. Μου έρχονται στο μυαλό εικόνες, ο κόσμος, οι τίτλοι μας, ο κόουτς Ομπράντοβιτς, οι συμπαίκτες μου, ο Λάζαρος (σ.σ. Παπαδόπουλος)”.

Για την πρόταση της ΤΣΣΚΑ: “Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαι χρήσιμος για την ομάδα. Η πρόταση ήταν πολύ δελεαστική. Το να εργάζεσαι σε έναν τόσο υψηλού επιπέδου σύλλογο ήταν πρόκληση. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου εκτός μπάσκετ. Έχω να μάθω πολλά δίπλα στον κόουτς Ιτούδη. Είναι μεθοδικός, ο καθένας έχει το ρόλο του και τα όρια τα βάζει ο προπονητής”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News