Επίσημο ντεμπούτο στα γενέθλια του ο Στιλ

Επίσημο ντεμπούτο στα γενέθλια του ο Στιλ

Ανήμερα στα γενέθλια του θα πραγματοποιήσει επίσημο ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό ο Λουκ Στιλ. Τι έχουν κάνει στις πρεμιέρες τους από το 2000 και μετά οι προκάτοχοι του Άγγλου τερματοφύλακα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Λουκ Στιλ ανήμερα των γενεθλίων του θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού και θέλει να δείξει στον Γιάννη Αναστασίου ότι είναι σε θέση να υπερασπιστεί την εστία των Κυπελλούχων από εδώ και πέρα.

Ο Αγγλος γκολκίπερ μετράει στη καριέρα του 274 επίσημους αγώνες Championship και Κύπελλο Αγγλίας με τις φανέλες των Πιτέρμπορο, Κόβεντρι, Γουέστ Μπρομ και Μπάρνσλεϊ, αλλά η πρεμιέρα με το Tριφύλλι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου έχει αρκετές ιδιαιτερότητες.

Στην πρώτη “έξοδό” του απ’ το Νησί, δύο μήνες και μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Παναθηναϊκό, ο Στιλ παίρνει το βάπτισμα του πυρός σε μια έδρα που παραδοσιακά ζορίζει τους Πράσινους κι επί της ουσίας παρουσιάζεται στους φίλους του Παναθηναϊκού, που δεν είχαν την ευκαιρία να τον δουν έως τώρα σε δράση, σε επίσημο αγώνα.

Όπως αναφέρει το “Goal”, ο 30χρονος τερματοφύλακας καλείται να συνεχίσει τη θετική παράδοση που έχουν “χτίσει” από το 2000 κι έπειτα όλοι οι αντίστοιχα πρωτοεμφανιζόμενοι τερματοφύλακες του Τριφυλλιού, καθώς οι επτά τερματοφύλακες που έχουν κάνει ντεμπούτο από το 2000 και μετά ήταν αήττητοι στην πρεμιέρα τους.

Συνολικά οι Μάριο Γκαλίνοβιτς, Πιέρ Εμπέντε, Αλέξης Τζόρβας, Αρκάντιους Μάλαρζ, Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο και Αλέξης Ταμπάκης ήταν 2 νίκες και 5 ισοπαλίες και ο Στιλ φιλοδοξεί απόψε να πάρει τη σκυτάλη, “γράφοντας” την πρώτη νίκη του με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι πρεμιέρες των προκατόχων του:

Μάριο Γκαλίνοβιτς

10/09/04: Παναθηναϊκός – Ατσαλένιος 3-2

Πιέρ Εμπέντε

14/09/06: Παναθηναϊκός – Ζαπορίζιε 1-1

Αλέξης Τζόρβας

13/05/07: Παναθηναϊκός – Κέρκυρα 2-2

Αρκάντιους Μάλαρζ

02/09/07: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0

Ορέστης Καρνέζης

14/05/08: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-1

Στέφανος Καπίνο

17/09/11: Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-1

Αλέξης Ταμπάκης

22/04/12: Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 4-0

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News