Παναθηναϊκός: Οι κανονισμοί για την ευρωπαϊκή λίστα στο Conference League

Ο Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα να προσθέσει από έναν έως τρεις παίκτες για τους υπόλοιπους αγώνες του UEFA Conference League πριν από την έναρξη της νοκ άουτ φάσης.

Παναθηναϊκός: Οι κανονισμοί για την ευρωπαϊκή λίστα στο Conference League

Το Τριφύλλι σίγουρα θέλει να προσθέσει στην ευρωπαϊκή του λίστα τον Κάρολ Σφιντέρσκι και όποιον άλλον ποδοσφαιριστή αποκτήσει μέχρι το φινάλε της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Τι αναφέρουν οι κανονισμοί για τις αλλαγές στην ομάδα:

«32.01: Μετά την ολοκλήρωση της League Phase και πριν από την έναρξη της νοκ άουτ φάσης, ένας σύλλογος μπορεί να εγγράψει έως τρεις νέους κατάλληλους παίκτες για τους υπόλοιπους αγώνες της τρέχουσας διοργάνωσης. Τέτοιες εγγραφές πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 6 Φεβρουαρίου 2025 (24:00 CET/7.2 και 01:00 ώρα Ελλάδας) το αργότερο.

32.02: Οι σύλλογοι που συμμετέχουν σε εγχώρια πρωταθλήματα που ξεκινούν και τελειώνουν το ίδιο ημερολογιακό έτος δικαιούνται επιπλέον εγγραφές παικτών στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1. Εάν περισσότεροι από πέντε παίκτες στη Λίστα Α του συλλόγου δεν είναι πλέον εγγεγραμμένοι στην εθνική τους ομοσπονδία ως αγωνιζόμενοι για τον συγκεκριμένο σύλλογο μετά την ολοκλήρωση της League Phase και πριν από την έναρξη της φάσης νοκ άουτ, ο σύλλογος μπορεί να εγγράψει έναν επιπλέον παίκτη, δηλαδή συνολικά τεσσάρων νέων δικαιούχων παικτών, για τους υπόλοιπους αγώνες της τρέχουσας διοργάνωσης.

2. Εάν περισσότεροι από επτά παίκτες στη Λίστα Α του συλλόγου δεν είναι πλέον εγγεγραμμένοι στην εθνική τους ομοσπονδία ως αγωνιζόμενοι για τον εν λόγω σύλλογο μετά την ολοκλήρωση της League Phase και πριν από την έναρξη της φάσης νοκ άουτ, ο σύλλογος μπορεί να εγγράψει δύο επιπλέον παίκτες, δηλαδή συνολικά πέντε νέων δικαιούχων παικτών, για τους υπόλοιπους αγώνες της τρέχουσας διοργάνωσης.

32.03: Οποιοσδήποτε ή όλοι οι παίκτες από την παραπάνω ποσόστωση μπορεί να έχουν αγωνιστεί για άλλη ομάδα στη φάση των προκριματικών, στα playoffs ή στη League Phase του Champions League, Europa League ή Conference League.

32.04: Εάν η εγγραφή τέτοιων νέων παικτών έχει ως αποτέλεσμα ο αριθμός των παικτών στη Λίστα Α να υπερβεί τους 25, ο σύλλογος πρέπει να αφαιρέσει τον απαραίτητο αριθμό εγγεγραμμένων παικτών για να μειώσει ξανά τη Λίστα Α σε 25 παίκτες. Η ποσόστωση των τοπικά εκπαιδευμένων παικτών πρέπει να τηρείται κατά την εγγραφή νέων παικτών»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr