Ανανέωσε με έναν ακόμη χορηγό ο Παναθηναϊκός - Η ανακοίνωση
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο με την Pizza Fan για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και η Pizza Fan συνεχίζουν μαζί για την αγωνιστική περίοδο 2024/2025!
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την Pizza Fan για την αγωνιστική περίοδο 2024/2025!
Πρόκειται για την κορυφαία εταιρεία pizza delivery στην Ελλάδα, που εδώ και 29 χρόνια πρωταγωνιστεί στον χώρο της εστίασης με 100 καταστήματα σε όλη τη χώρα!
Η Pizza Fan ξεχωρίζει για την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες από επώνυμους προμηθευτές, καθώς και για τον πλούσιο κατάλογό της, σχεδιασμένο πάντα με βάση τις προτιμήσεις των πελατών. Και όλα αυτά, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!
Παράλληλα, στηρίζει κάθε χρόνο χιλιάδες αθλητικές και σχολικές εκδηλώσεις με τo μεγάλο της χορηγικό πρόγραμμα, «Γεύση Συμμετοχής», καθώς με αυτόν τον τρόπο συμμετέχει και μοιράζεται μικρές και μεγάλες στιγμές από την καθημερινότητα των ανθρώπων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!
Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε μαζί για ακόμη μία χρονιά, μοιραζόμενοι κοινές αξίες με την αγάπη για τον αθλητισμό και την κοινωνική προσφορά»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Σοκ» με Μπακασέτα και Πάλμερ-Μπράουν - Το διάστημα απουσίας και τα μας που χάνουν
- Επίσημο: Με απουσίες και επιστροφές η αποστολή του Παναθηναϊκό για Βόλο
- Παναθηναϊκός: Πρόστιμο 400.000 ευρώ από Αλαφούζο σε ποδοσφαιριστές!
- Βοτανικός (γήπεδο Παναθηναϊκού): «Εργασίες συμπύκνωσης εδάφους» (vid)
- Συγκίνησε με Πάρη Δερμάνη ο Γιαννακόπουλος! (pic)