"Είχα προτάσεις από την Ελλάδα"

"Είχα προτάσεις από την Ελλάδα"

Ο Ντάνιελ Χάκετ αποκάλυψε ότι είχε προτάσεις από την Ελλάδα μόλις ανακοινώθηκε η εξάμηνη τιμωρία του από την Ιταλική Ομοσπονδία επειδή αποχώρησε από την Εθνική.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Ντάνιελ Χάκετ το καλοκαίρι δημιούργησε αναστάτωση στην Εθνική Ιταλίας με την απόφαση του ν’ αποχωρήσει από την προετοιμασία της ομάδας χωρίς άδεια και τιμωρήθηκε από την Ομοσπονδία με εξάμηνο αποκλεισμό από όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τον Απρίλιο ο Αμερικανός γκαρντ θ’ αγωνίζεται με την Αρμάνι μόνο στις αναμετρήσεις της Euroleague. Ο ίδιος με δηλώσεις του στην ”Corriere della Sera” αποκάλυψε ότι μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας του είχε προτάσεις από την Ελλάδα και την Τουρκία, όμως εκείνος προτίμησε να μείνει στην Αρμάνι.

”Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα. Δεν μπορώ ν’ αρνηθώ ότι υπήρξαν προβλήματα με την Αρμάνι μετά την ποινή μου, όμως λύσαμε τις διαφορές μας. Είχα προτάσεις από την Ελλάδα και την Τουρκία, όμως για μένα ήταν πρόκληση να παραμείνω στην Ιταλία να υπερασπιστώ τον τίτλο μας, να αγωνιστώ με την Αρμάνι στην Euroleague και να κατακτήσω ένα μετάλλιο με την Εθνική ομάδα στο επόμενο Eurobasket” τόνισε χαρακτηριστικά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News