Δικαίωμα προσβολής για τη Λεωφόρο!

Δικαίωμα προσβολής για τη Λεωφόρο!

Να κινηθεί εναντίον της απόφασης του Ελεγκτικού Συμβουλίου, χωρίς να χρειάζεται την Περιφέρεια Αθηνών, έχει ο Παναθηναϊκός!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Όπως γράφει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα “LiveSport”, ο Παναθηναϊκός ενημερώθηκε από ειδικο9ύς επί του θέματος νομικούς ότι μπορεί να κινηθεί εναντίον της απόφασης του Ελεγκτικού Συμβουλίου για “κόψιμο” του κονδυλίου για τα βελτιωτικά έργα στο “Απόστολος Νικολαϊδης”!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντοτε με το ίδιο ρεπορτάζ, το “τριφύλλι” μπορεί να κινήσει τις διαδικασίες και να προσβάλει την εν λόγω απόφαση χωρίς να χρειάζεται να περιμένει τις ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής και της Ρένας Δούρου επ’ αυτού…

Ουσιαστικά, ο Παναθηναϊκός έχει τρεις επιλογές. Πρώτον, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης να κινηθούν μόνοι τους εναντίον του Ελεγκτικού Συμβουλίου. Δεύτερον, να το κάνουν σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής, για να έχουν και επιπλέον δυναμική. Τρίτον, να εκπονήσουν μια νέα, διαφορετική μελέτη, που να μην εμπίπτει στις διατάξεις του υπάρχοντος νόμου περί αύξησης του όγκου του οικοδομήματος της Λεωφόρου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News