Ελένη Λαμπαδαρίου: «Αυτή θα ήταν η σωστή απόφαση με Ντραγκόφσκι στο Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός»
Η Ελένη Λαμπαδαρίου σχολίασε την αποβολή του Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι στις Σέρρες βγάζοντας στη σέντρα τον διαιτητή της αναμέτρησης.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Ο διαιτητής έχει υποχρέωσει εφόσον ο τερματοφύλακας έχει την μπάλα στα χέρια του να μη μαρκάρεται από κανέναν παίκτη και πρέπει να τον προστατεύσει.
Ο Ντραγκόφσκι έχει τον πλήρη έλεγχο της μπάλας με τον Μπετανκόρ να τον παρενοχλεί και να κάνει ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ που δε σφυρίζεται. Στη συνέχεια υπάρχει η αψυμαχία και στην πορεία δίνεται η κόκκινη και το πέναλτι.
Η σωστή απόφαση είναι επιθετικό φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού, κίτρινη κάρτα στον Μπετανκόρ και κόκκινη κάρτα στον Ντραγκόφσκι, ο οποίος χτυπάει με το κεφάλι τον αντίπαλό του και δεν τον χαϊδεύει.
Πρέπει να προσθέσω επίσης ότι διαιτητής έδωσε 8 λεπτά καθυστερήσεις και αν χρονομετρήσουμε την ώρα από το πέναλτι και μετά τα λεπτά δεν έπρεπε να είναι 8 λεπτά. Ο χρόνος είναι λίγος.
Ο μόνος αρμόδιος είναι ο διαιτητής για να αποφασίσει για τη διεξαγωγή ενός αγώνα. Ένας αγωνιστικός χώρος κρίνεται ακατάλληλος ή πριν ή κατά τη διάρκεια. Δε μετράει πάντως μόνο αν κυλάει ή όχι ή μπάλα αλλά μετράει και η σωματική ακεραιότητα των παικτών και δε θα μπορούσε να γίνει αυτό το παιχνίδι λόγω της σωματικής ακεραιότητας των παικτών».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ούτε συμφωνία, ούτε ναυάγιο: Αυτά ισχύουν τώρα με Παναθηναϊκό και Φαν Ντρόγκελεν
- Η ατάκα του Λεσόρ για την άφιξη Γιαμπουσέλε στην Αθήνα
- Αλαφούζος: Η ατάκα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό
- «Τόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να ρίξει στην αγορά για γκαρντ ο Παναθηναϊκός»
- Σκληρή προειδοποίηση την κατάλληλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό!