Ελένη Λαμπαδαρίου: «Αυτή θα ήταν η σωστή απόφαση με Ντραγκόφσκι στο Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός»
Η Ελένη Λαμπαδαρίου σχολίασε την αποβολή του Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι στις Σέρρες βγάζοντας στη σέντρα τον διαιτητή της αναμέτρησης.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Ο διαιτητής έχει υποχρέωσει εφόσον ο τερματοφύλακας έχει την μπάλα στα χέρια του να μη μαρκάρεται από κανέναν παίκτη και πρέπει να τον προστατεύσει.
Ο Ντραγκόφσκι έχει τον πλήρη έλεγχο της μπάλας με τον Μπετανκόρ να τον παρενοχλεί και να κάνει ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ που δε σφυρίζεται. Στη συνέχεια υπάρχει η αψυμαχία και στην πορεία δίνεται η κόκκινη και το πέναλτι.
Η σωστή απόφαση είναι επιθετικό φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού, κίτρινη κάρτα στον Μπετανκόρ και κόκκινη κάρτα στον Ντραγκόφσκι, ο οποίος χτυπάει με το κεφάλι τον αντίπαλό του και δεν τον χαϊδεύει.
Πρέπει να προσθέσω επίσης ότι διαιτητής έδωσε 8 λεπτά καθυστερήσεις και αν χρονομετρήσουμε την ώρα από το πέναλτι και μετά τα λεπτά δεν έπρεπε να είναι 8 λεπτά. Ο χρόνος είναι λίγος.
Ο μόνος αρμόδιος είναι ο διαιτητής για να αποφασίσει για τη διεξαγωγή ενός αγώνα. Ένας αγωνιστικός χώρος κρίνεται ακατάλληλος ή πριν ή κατά τη διάρκεια. Δε μετράει πάντως μόνο αν κυλάει ή όχι ή μπάλα αλλά μετράει και η σωματική ακεραιότητα των παικτών και δε θα μπορούσε να γίνει αυτό το παιχνίδι λόγω της σωματικής ακεραιότητας των παικτών».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «ΣΟΚ» στον Παναθηναϊκό με Πάλμερ-Μπράουν!
- Παναθηναϊκός: Η νέα λογική στις μεταγραφές και τα «σχόλια» για Αντίνο-Γιάγκουσιτς
- Παπαθεοδώρου: «Η ανατροπή της δεκαετίας αν ο Μαρινάκης κάνει ομάδα στο μπάσκετ»
- Απίστευτος Ρογκαβόπουλος: Η ατάκα «άσε τον να παίξει» στον Αταμάν για Όσμαν
- Επίσημο: Ανακοίνωσε Κάουα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Η διάρκεια του συμβολαίου