Απίστευτος Μπαρτζώκας - Άνοιξε διάλογο με φίλο του Ολυμπιακού: «Ποιος μιλάει; Έλα να κοουτσάρεις εσύ»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα άνοιξε διάλογο με φίλαθλο του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με την Καρδίτσα για τη Stoiximan GBL κάτι λιγότερο από 5,5 λεπτά να απομένουν για το τέλος του αγώνα και με το σκορ στο +21 υπέρ των «ερυθρόλευκων» αποφάσισε να πιάσει διάλογο με οπαδό των Πειραιωτών.
Πιο αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε έντονα παράπονα προς τους παίκτες του για μερικές φάσεις και την χαλάρωση που επέδειξαν.
Κάποιος φίλος της ομάδας από τις εξέδρες του ΣΕΦ φώναξε προς τον Έλληνα κόουτς: «Χαλάρωσε και άσε τα παιδιά να παίξουν», με τον ίδιο να απαντά φανερά ενοχλημένος: «Ποιος μίλησε; Ποιος μιλάει; Έλα να κοουτσάρεις εσύ»!
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παίκτης της Μονακό αρέσει στον Παναθηναϊκό»
- «Πιθανή η έκπληξη στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά τον Αταμάν»
- Σερβικό δημοσίευμα για το μέλλον του Αταμάν στον Παναθηναϊκό: «Μετρημένες οι μέρες στην Αθήνα»
- Φαν Μπόμελ: Θετικός για Παναθηναϊκό, αναμένονται αποφάσεις
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Μπεζέρα