"Δένει" Μπεργκ!

"Δένει" Μπεργκ!

Νέο συμβόλαιο στον Μάρκους Μπεργκ είναι έτοιμος να προσφέρει ο Παναθηναϊκός, κάνοντας αύξηση αποδοχών στον Σουηδό κι επέκταση για έναν ακόμα χρόνο (2018).


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Νίκος Νταμπίζας το άφησε να εννοηθεί από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, κατονομάζοντας μάλιστα τον Μπεργκ και οι “πράσινοι” είναι έτοιμοι να ανταμείψουν τον Σουηδό για την προσφορά του στην ομάδα.

Το συμβόλαιο του 27χρονου στράικερ λήγει το 2017, όμως στο Τριφύλλι θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασίας τους μαζί του για έναν ακόμα χρόνο και να κάνουν παράλληλα αύξηση αποδοχών στον διεθνή στράικερ, που λαμβάνει κάτι περισσότερο από 400 χιλ. ευρώ τον χρόνο. Ήδη μάλιστα φέρεται να έχει σταλεί το πρώτο… μήνυμα στον Σουηδό και το επόμενο διάστημα αναμένεται να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μετά τον Μπεργκ πάντως πρόκειται να πάρουν σειρά κι άλλοι παίκτες των “πρασίνων”, με τον Νάνο, να είναι σε αυτούς που έχουν προτεραιότητα, όπως και ο Καρέλης, ενώ ακολουθούν τα ονόματα των Κουτρουμπή, Ντίνα και πιθανώς Ατζαγκούν, Κλωναρίδη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News