«Πάλμα στον Παναθηναϊκό με πώληση... Μαντσίνι - Συζητήσεις με Σέλτικ»
Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται ενεργός στην υπόθεση του Λουίς Πάλμα με φόντο τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σύμφωνα με δημοσίευμα.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα radar.gr:
«Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός απασχολεί εν ενεργεία μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού για τον Γενάρη. Έχουν γίνει επαφές, συζητήσεις και με την πλευρά Πάλμα και με την Σέλτικ. Λίγο, πολύ οι λεπτομέρειες της υπόθεσης αυτής είναι γνωστές.
Η στήλη θα συνεισφέρει με την εξής πληροφορία: για να αριβάρει ο Πάλμα στον ΠΑΟ έστω και ως δανεικός θα πρέπει προηγουμένως να έχει αδειάσει θέση, είτε του Βέρμπιτς αλλά κατά προτίμηση του Μαντσίνι με πώληση!!!
Η υπόθεση της ανανέωσης συμβολαίου του Βραζιλιάνου μεσοαμυντικού μπήκε στην … κατάψυξη τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη με εντολή Αλαφούζου. Σύμφωνα με την ενημερωμένη πλευρά της ελληνοβραζιλιάνικης πιάτσας agents, οι πράσινοι ξαφνικά έβαλαν όπισθεν για τον Αράο!!!
Μάλιστα ακόμη και οι ρεπόρτερ της ομάδας έχουν πλέον αλλάξει… κασσέτα για την αναγκαιότητα να ανανεώσει… “εδώ και τώρα”. Μιλάμε μάλιστα για συμβόλαιο του 1.500.000 ευρω ετησίως. Οι πιο μετριοπαθείς εκτιμήσεις λένε πως … “θα κριθεί στο τέλος της σεζόν”!
Μόνο έκπληξη, λοιπόν, δεν θα είναι αν στο τέλος δεν ανανεώσουν τον Αράο κι αυτός ακολουθήσει τον…δρόμο του Μπερνάρ και της επιστροφής στην Βραζιλία»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού Νέστρουπ - Ακολουθούν υπογραφές
- Ερώτηση σε Γιασικεβίτσιους για μηνύματα «μην αφήσετε τον Ολυμπιακό να κερδίσει στο γήπεδό μας»
- «Ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό - Οι πρώτες επικοινωνίες»
- Άκυρος... συναγερμός: Τι ισχύει για Νέστρουπ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Τζόρτζ Μπάλντοκ: Καμπάνα του ΕΣΡ σε Λιάγκα και Κουτσελίνη