Παναθηναϊκός: Στο μυαλό του Βιτόρια - Η σκέψη του για το ρόστερ
Το Τριφύλλι έχει εδώ και λίγες, μόλις, εβδομάδες τον Πορτογάλο στα ηνία του και έχει δει διαφορά στα αποτελέσματα με το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα να πρωτοστατεί.
Ο Ρουί Βιτόρια κλήθηκε στο τέλος του Οκτωβρίου να αναλάβει τον… φουρτουνιασμένο Παναθηναϊκό, μετά το ανεπιτυχές πέρασμα του Ντιέγκο Αλόνσο που πάλεψε αλλά δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα.
Από εκεί και πέρα, στο μυαλό του κυριαρχεί το σκεπτικό η ομάδα να λειτουργεί σαν «ένα», θέλει δηλαδή να επενδύσει στους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των παικτών.
Χαρακτηριστική, δε, η ομιλία του στους παίκτες αγκαλιασμένοι κυκλικά μετά το σπουδαίο διπλό στο Αγρίνιο και φυσικά η αναφορά του στον Σπόραρ ο οποίος αν και αν δεν αποτελεί πρώτο βιόλι του ρόστερ, μπήκε στο κάδρο για να συνεισφέρει.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πάσαλιτς της Αταλάντα»
- Νίστρουπ στους παίκτες: «Πονάτε και σταματάτε; Δεν σας αρέσει κάτι και σταματάτε; Όχι στην ομάδα μου»
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού - Ντε Φράι, η αλλαγή στη διάρκεια του συμβολαίου»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Κυζιρίδη, τα χρήματα που ζητά η Χαρτς»
- Γάτας: «Παίρνει φορ ο Παναθηναϊκός, οι δύο που αποχωρούν»