"Δείξαμε πόσο το θέλαμε"

"Δείξαμε πόσο το θέλαμε"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μιλά για τον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αναλύοντας τα “κλειδιά” που έδωσαν στον Παναθηναϊκό τη μεγάλη νίκη πρόκριση.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συγκεκριμένα, ο εκ των άμεσων συνεργατών του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο της ομαδας επισημαίνει το πάθος που επέδειξαν οι “πράσινοι”, τόσο αυτοί που ήταν στο παρκέ, όσο και εκείνοι που κάθονταν στον πάγκο, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως άπαντες πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στο blog του στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ (paobc.gr):

“Καλησπέρα,

Καταφέραμε κάτι που μπορεί για πολλούς να έμοιαζε απίθανο, αλλά εμείς είχαμε στο μυαλό μας κάτι συγκεκριμένο. Στο παρκέ θα μπαίναμε πέντε εμείς και πέντε ο αντίπαλος και εκεί θα φαινόταν τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει.

Χωρίς φόβο και με πολύ πάθος φτάσαμε σε μια μεγάλη πρόκριση που δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας και χαρά στον κόσμο μας. Ερχόμασταν από μια δύσκολη περίοδο με πολλά προβλήματα αλλά τ’ αφήσαμε όλα στην άκρη και δουλέψαμε σκληρά με τα δεδομένα που είχαμε στα χέρια μας.

Δεν ρισκάραμε με παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι να βοηθήσουν στο 100%. Μπορώ να πω μάλιστα πως οι απουσίες μας έκαναν ακόμη περισσότερο ομάδα και μας συσπείρωσαν πιο πολύ. Δουλέψαμε πάνω σε διάφορα σχήματα, μελετήσαμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού και έπρεπε να βρούμε πως θα καλύψουμε τα κενά μας.

Καταφέραμε να χρησιμοποιήσουμε παιδιά χωρίς εμπειρία από ντέρμπι και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όποιο παιδί πάτησε στο παρκέ. Επίσης, θέλω να τονίσω πως η συμπεριφορά και η ένταση που έζησε ο πάγκος και όλα τα μέλη της αποστολής την αναμέτρηση δείχνει πόσο θέλαμε να είμαστε εμείς οι μεγάλοι νικητές. Ήταν καταπληκτικοί όλοι και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, ο Παναθηναϊκός είτε έχει προβλήματα είτε όχι είναι γεννημένος για να παλεύει τα μεγάλα ματς.

Αυτό που πρέπει να τονίσουμε τώρα είναι πως η συνέχεια είναι δύσκολη και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στους αγώνες που έρχονται. Πρώτα με τη Κηφισιά στο ΟΑΚΑ, όπου ελπίζουμε ο κόσμος να έρθει να μας συμπαρασταθεί, μετά με την Τουρόβ για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Το μυαλό όλων βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο εκεί.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Σωτήρης”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News