Παναθηναϊκός: Αυτά έκανε -σε αριθμούς- ο Γκάμπριελ στο ντεμπόυτο του
Ο Γουένιεν Γκάμπριελ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR στο Μόναχο, σε αναμέτρηση απέναντι στην Μπάγερν για την 18η αγωνιστική της EuroLeague.
Ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν, είχε αρχικά εκτιμήσει ότι θα χρησιμοποιήσει τον Γκάμπριελ για μόλις 5-6 λεπτά. Ωστόσο, ο σέντερ από το Νότιο Σουδάν κατάφερε να τον διαψεύσει εντυπωσιακά.
Παρά το γεγονός ότι δεν είχε ακόμη προλάβει να μάθει τα ονόματα των συμπαικτών του, έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση, αναγκάζοντας τον Αταμάν να τον διατηρήσει στο παιχνίδι για 27 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα.
Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν καταπληκτικός στο ντεμπούτο του. Αμυντικά, έκλεψε την παράσταση με έξι μπλοκ (!), ενώ επιθετικά ήταν άψογος, σημειώνοντας έξι πόντους με απόλυτη ευστοχία στα δίποντα (3/3). Στα ριμπάουντ ήταν εξίσου εντυπωσιακός, μαζεύοντας οκτώ συνολικά, εκ των οποίων τρία ήταν επιθετικά.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπά» δεξί μπακ: «Ρώτησε για τον Ρουμπέν Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Ναν, το ερωτηματικό με την επιστροφή του
- Σερέλης: «Το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας» - Τι είπε για τον τραυματισμό του Ναν
- Παπαθεοδώρου: «Μαζεύτηκαν πολλά αρνητικά - Δεν ήρθε η καταστροφή, αλλά...»
- Μπάγερν - Παναθηναϊκός 85-78: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού» (pic)