Η τριαντάρα στο εξοχικό! (vid)

Η τριαντάρα στο εξοχικό! (vid)

Σαν σήμερα πριν εννιά χρόνια, ο Παναθηναϊκός έριχνε μια ακόμα… φάπα στον Ολυμπιακό, αποκλείοντάς τον στο Κύπελλο, μέσα στο ΣΕΦ…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Κρατάει χρόνια αυτή η… κολόνια. Πάρα πολλά! Για την… σχέση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακός το μπάσκετ μιλάμε και περαιτέρω σχόλια δεν χρειάζονται. Οι αναφορές σε περασμένα παιχνίδια και μόνο είναι αρκετές…

Όπως σήμερα, για παράδειγμα, που συμπληρώνονται εννιά χρόνια από την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη του “τριφυλλιού” επί των λιμανίσιων. Για να… φρεσκάρουμε την “πονεμένη” μνήμη τους, στις 13 Οκτώβρη του 2005, ο ΟΣΦΠ φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τελικό αποτέλεσμα; 51-81, υπέρ των φιλοξενούμενων!

Μάλιστα, οι “πράσινοι” είχαν πάρει μαζί τους στο… εξοχικό και 5.000 οπαδούς τους, για να δουν από κοντά μια ακόμα… φάπα και να στήσουν το δικό τους γλέντι στις κερκίδες του γηπέδου… Όπως κι έγινε, δηλαδή, με τα “όλε” να δίνουν και να παίρνουν μετά το ματς.

Τα δεκάλεπτα: 16-25, 31-42, 41-63, 51-81.

Διαιτητές: Βορεάδης-Κουκουλεκίδης-Μαστραφτσής.

Ολυμπιακός (Καζλάουσκας): Χατζής 6 (2), Ζουκάουσκας 4, Εντνι 7 (1), Ράντσικ, Ζίζιτς 7, Βασιλόπουλος 6 (1), Σχορτσιανίτης 12, Σεϊμπούτις 4, Αργυρόπουλος, Μπάρλος, Καλαϊτζίδης, Πρίντεζης, Αγαδάκος, Λιούις 5.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Αλβέρτης 11 (2), Τομάσεβιτς 3, Λάκοβιτς 10 (2), Διαμαντίδης 8, Στσεπάνοβιτς, Μπατίστ 14, Σπανούλης 10 (1), Φέμερλινγκ 2, Χατζηβρέττας 10 (2), Τσαρτσαρής 6, Παπανικολάου 3, Καλαϊτζής, Σάκοτα 4.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News