Παναθηναϊκός: Τα όργια στις Σέρρες σταμάτησαν το... θέαμα!
Το Τριφύλλι παρουσιάστηκε κυριαρχικό στις Σέρρες, πήρε δύο γκολ διαφορά προβάδισμα αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις πόντους.
Παρά τις απουσίες και την άθλια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε αποφασιστικός να πάρει το τρίποντο σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα και κόντρα σε έναν αντίπαλο που επίσης αναζητά βαθμούς.
Ο Τετέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους «Πράσινους» από το ημίχρονο, πετυχαίνοντας το 9ο γκολ του στη σεζόν, όντας δηλαδή ο πρώτος σκόρερ ολόκληρου του κλαμπ.
Με την ίδια νοοτροπία και τακτική έβαλε το γκολ στην επανάληψη η ομάδα του Ρουί Βιτόρια, καθαρίζοντας «φαινομενικά» το τρίποντο, αλλά η διαιτησία της αναμέτρησης είχε διαφορετική άποψη για τη συνέχεια.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η υπόθεση που μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις
- Παναθηναϊκός: Ελληνική λύση για το κέντρο και μια «λεπτομέρεια» που αλλάζει τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ γυρίζει σελίδα με... τριπλό «χτύπημα»
- Παναθηναϊκός: «Αυτό απομένει για την οριστική πώληση του Τετέ στη Γκρέμιο»
- Μπλαζεβίτσιους: «Αυτό θα ευχηθώ για Λεσόρ και Παναθηναϊκό»